Mindent az otthoni víztisztításról

A tiszta víz életminőség és egészségesebb élet

Az emberi test közel 60%-át víz teszi ki. Ebből az egyetlen adatból láthatjuk, mennyire fontos számunkra a víz. Azonban sokan nem fogyasztanak elegendő folyadékot.

A víz az élet forrása

Mivel a víz a szervek működéséhez is elengedhetetlen, a vízhiányos állapotnak rövid- és hosszú távon különféle káros hatásai lehetnek. A tartós vízhiány kiszáradáshoz vezethet. Ha a szervezet nem jut elegendő vízhez, akár működési zavarok is felléphetnek. Az enyhe kiszáradás fáradtságérzettel jár, a súlyos kiszáradásnak akár végzetes következményei is lehetnek.

Annak érdekében, hogy elkerüljük a kiszáradás veszélyét, és biztosítsuk a szervezet működéséhez szükséges folyadékmennyiséget, megfelelő mennyiségű és minőségű ivóvizet kell fogyasztanunk. Orvosok, dietetikusok és a Zepter International, az egészséges életmód nemzetközi szakértője egyaránt napi 2-3 liter víz, lehetőleg szűrt csapvíz fogyasztását javasolják.

Miért fontos a tisztított víz?

Azonban a vízben számos szennyező anyag bomlik le, ami közvetlen kockázatot jelenthet egészségünkre, életünkre.

A hazai ivóvizek jó minőségűek, de vannak területek, ahol a törvényben rögzített határértékeken felüli szennyező anyagok, nehézfémeket, arzén veszélyt jelenthetnek.

Számos régi építésű ház vízvezetékrendszerét még ma is ólomcsövek alkotják, pedig az átfolyó ivóvízbe bemosódó ólom egészségügyi kockázatot jelent.

A víztisztító technológiák nagy része túl drága ahhoz, hogy széles körben elérhető legyen, míg mások nem érik el a kívánt hatást. Létezik megfizethető megoldás! A Zepter Edel Wasser és Aqueena Pro berendezéseinek köszönhetően bárki számára elérhetőek azok a technológiai eszközök, amelyekkel biztonságosabb és hosszabb lehet az életünk. Ha érdeklődik a Zepter Edel Wasser és Aqueena Pro készülékei iránt, keressen minket! Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Hozzászólás beküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.