Friss

A nagy Zepter edényteszt – Töltött káposzta

Az egyik legklasszikusabb magyar ételt készíti a héten Borbás Marcsi, Gasztroangyal. Nagyon jó minőségű savanyú káposztát ajánl hozzá, melyet korábban Magyarország címerének is neveztek. Szükség lesz még nagyon jó minőségű dagadóra darálva, mert annak a legjobb a zsír-hús aránya. Rizs, tojás, vöröshagyma, só, bors, paprika, babérlevél, semmi más nem kell bele. Magyarországon persze mindenki másként készíti a töltött káposztát, Marcsi most azt mutatja meg, hogy Bácskában hogyan készül ez az étel.

MILYEN EDÉNYEKET HASZNÁLT MARCSI A FŐZÉS SORÁN? ÉRDEMES KATTINTANI AZ ALÁBBI LINKEKRE!

1 hozzászólás

  1. Lengyel Miklósné

    2016-01-18 at 17:53

    Én nagyon rég használok Zepter edényeket, fazekakat, sajnos a kuktám
    tönkrement amit nagyon sajnálok, kacérkodom a gondolattal, hogy venni
    kellene.

Hozzászólás beküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.