Friss

A nagy Zepter edényteszt – Csülök pékné módra

Sok mindent készített már Borbás Marcsi a Zepter edényeiben. Ami nekünk magyaroknak nagyon kedvelt ételünk, az a csülök pékné módra, ennek elkészítését még mindenképpen szerette volna a Gasztroangyal ezekben a speciális edényekben kitalálni. Ezt az ételt hagyományosan sütőben kell készíteni, Marcsi azonban kicsit gondolkodott, hogyan is kéne ezt az ételt úgy tűzhelyen elkészíteni, hogy ne hízlaljon, ne legyen annyira megterhelő a gyomornak, de azért az életérzés, ízérzés meglegyen. A Zepter gyorsfőzőjét használja. Lássuk csak!

FIGYELEM! NYEREMÉNYJÁTÉKUNK FOLYTATÓDIK!

Heti kérdésünk:

Mi kerül a csülökre pirítás előtt?

A helyes választ a Zepter Facebook oldalán várjuk kommentként. A falon posztként osztjuk meg a kérdést. A helyes választ beküldők között értékes Zepter nyereményeket sorsolunk.

Aki a nyereményjáték ideje alatt legalább egy helyes választ küld, részt vehet a fődíj sorsoláson, ahol egy a Zepter Magyarország által felajánlott 3 részes edény szettet nyerhet.

MILYEN EDÉNYEKET HASZNÁLT MARCSI A FŐZÉS SORÁN? ÉRDEMES KATTINTANI AZ ALÁBBI LINKEKRE!

SZERETNÉM MEGVENNI A LÁTOTT ZEPTER EDÉNYEKET. KATTINTOK!

A Zepter Magyarország a Borbás Marcsi által tesztelt edények árából a tesztsorozat végéig 11-20% kedvezményt biztosít. Aki szeretné megvásárolni a tesztelt Zepter Masterpiece edények valamelyikét, kattintson: általános tájékoztatás a kedvezményes vásárlásról.

Hozzászólás beküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.