Egészség

5 tipp, milyen őszi programot szervezz a szabadba

Használjuk ki, hogy ősszel még adódnak napsütéses hétvégék, ilyenkor érdemes szabadtéri programokat szervezni. Lehet, hogy kicsit hűvös az idő, de remekül feltöltődhetünk egy-egy ilyen program alkalmával, ráadásul sok szép emléket is begyűjthetünk közben.

Íme, 5 szuper program őszre

  1. Kirándulás extrákkal

Adja magát, hogy ősszel sokat járjunk kirándulni: már nincs kánikula, de még nem túl hideg az idő. Egy kirándulás önmagában is számos szép pillanatot rejteget, de kiegészíthetjük pár extrával is. Ha szeretsz fotózni például, feltétlenül vidd magaddal a géped, és örökítsd meg a legjobb pillanatokat, a vidám családi perceket. Persze ne felejtsd el a képeket előhívatni és kitenni a nappaliba. Őszi dekorációként szolgálhat még a sok szép falevél, növény és például a gesztenyék, így otthonra is becsempészheted az őszi természetet.

  1. Kertészkedés

Ha van kerted, számodra egyértelmű, hogy még sok feladat vár rád a tél beállta előtt. Ha nincs kerted, kérdezd meg egy barátodat, családtagodat, segíthetsz-e neki a kerti munkákban. Hidd el, egy pár óra kertészkedés hihetetlen energiákkal tölt fel, arról nem beszélve, hogy egy szuper közös program még közelebb hoz titeket.

  1. Tábortűz

Nemcsak nyáron lehet tábortüzet gyújtani! Igaz, hogy több pokróc kell majd a résztvevőknek, de a tűz melege jólesik mindenkinek, és a közös élményt még sokáig fogjátok emlegetni.

  1. Reggeli séta a friss levegőn

Ha van rá lehetőséged, iktass be egy hosszabb-rövidebb sétát a környéken korán reggel. Ilyenkor a levegő még csípős, friss, energikusan indul a napod egy kis testmozgás után. Ha pedig hazavinnéd ezt a friss levegőt az otthonodba is, ismerkedj meg a Zepter Therapy Air iOn levegőtisztító hihetetlen tulajdonságaival.

  1. Biciklizés

A reggeli sétát akár biciklizéssel is kiválthatod, vagy ha új tájakra vágysz, akkor tervezz egész napos túrát. A környező tájak, faluk, városkák sok meglepetést tartogathatnak, szóval még ne tedd el a biciklit télire, használd ki, ha száraz, napsütéses őszi nap van.

Ha pedig már egyre kevesebb a napfény a szabadban, vidd be az otthonodba a gyógyító fényt! Ismerd meg a Zepter Bioptron Medallt, ami például a téli depresszióra is jótékony hatással van.

 

Termékeinket megvásárolhatod webshopunkban, illetve kipróbálhatod tanácsadóinknál és bemutatótermeinkben. Ha kérdésed van, írj nekünk.

Hozzászólás beküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.