Friss
Utazz velünk minden héten más országba! A Béterv Smart Cooking School folytatódik
Bíró Botond Boldizsár, a Parfümséf főzőiskolájában már a harmadik szezont kezdjük meg. Akik részt vettek Smart Cooking School kurzusain tudják, hogy mindig remek a hangulat, fantasztikus étkek készülnek, a parfümséf receptjei pedig kitűnőek.
„Öröm, hogy folytatódik a Béterv Smart Cooking School. Az őszi szezonban arra gondoltuk, hogy minden alkalommal kalandozzunk, utazzunk egy kicsit. Az adott hely konyhájában használt fűszerek illatának segítségével bármikor fel tudom idézni az utazásaimmal kapcsolatos emlékeimet, az ország hangulatát, az emberek kisugárzását. ” – mesél az őszi kurzusokról Bíró Botond Boldizsár, a Parfümséf. “Ezért is döntöttünk úgy, hogy minden egyes kurzust egy-egy tájegység köré szervezünk. Toscana, Marokkó, Baszkföld, a varázslatos keleti kultúra, ezek mind-mind terítékre kerülnek. Miközben továbbra is fókuszban lesz az, hogyan lehet ezeket az ételeket okosan, okos konyhai eszközöket használva elkészíteni.”
MITŐL OKOS EGY KONYHA?
„A főzőiskolában a Zepter edényeiben főzünk, a résztvevők sokszor megdöbbennek azon, mennyire takarékos a használatuk. Az akkutermikus kialakítás miatt 1-2 perc elegendő a felmelegítéshez, utána felére lehet csökkenteni a hőt és az áramfogyasztást. Majd nagyon hamar le is lehet kapcsolni, de az étel a háttérben elkészül.” – magyarázza az okos konyha okos eszközeinek tulajdonságait Bíró Botond Boldizsár. “Lassan egy éve használom az edényeket és tulajdonképpen szinte mindenre kiválóan használható. A leves gyakorlatilag háttérben, minimális energiával is elkészül, még úgyis, hogy én sokáig készítem, hogy összeérjenek az ízek. Sütni is remekül lehet bennük, nem ragad le és puha omlós lesz az étel. Köreteknél a párolás pazar, hiszen nem érintkezik vízzel az alapanyag. Összefoglalva egy átlagos, normál háztartásban mindenre használható!”
Szeptember 7. – Toscana
- előétel: Csirkemájas crostini – balzsamecetes lilahagymával
- leves: Parmezánkrémleves – kéksajtos tortellinivel
- főétel: Brokkolis sertésszúzérme – szárítottparadicsomos rizottóval
Szeptember 27. – Keleti kalandok
- előétel: Tavaszitekercs citromos chiliszósszal
- leves: Kókusztejes vöröscurry leves csirkével
- főétel: Falafel – humusszal és tortillával és joghurtos uborkával
Október 18. – Baszkföld csodái
- előétel: Gombás pintxos kecskesajttal
- leves: Baszk zöldségleves chorizóval és babbal
- főétel: Szardínia mediterrán szósszal és sültpaprikás cous-cous
November 8. – Marokkó aranya
- előétel: Chermoula füstölt lazaccal és ananász salsa-val
- leves: Harirra leves csicseriborsóval
- főétel: Bárányborda aszaltgyümölcsös basmati rizzsel és marokkói répasalátával
November 29. – Ünnepekre hangolva
- előétel: Souse-videolt narancsos kacsamellel
- leves: Korhely leves húsgombóccal
- főétel: Temgeri süllő gyömbéres sütőtök pürével
A tanfolyamok minden alkalommal 18 órakor kezdődnek a Béterv Lakásétteremben, a Kodály köröndnél (1062 Budapest, Aradi utca 59.). A tanfolyam díja 9.500 Ft.
Jelentkezni a 06 30 273 7532-es telefonszámon vagy az info@beterv.hu e-mail címen lehet. Illetve további információk a Béterv honlapján találhatók: Katt a linkre!
A főzőiskolában a Zepter edényeinek használatával sajátíthatják el a csodás fogások elkészítésének titkait.
ÉRDEMES KIPRÓBÁLNI!
KATTINTSON AZ ALÁBBI LINKEK VALAMELYIKÉRE!
Bemutatjuk Masterpiece Főzőrendszert!
Ha bármelyik termékünkkel kapcsolatban tájékoztatást kér, ide kattintson!
nincs hozzászólás