Receptek

Szeder dzsúsz

Próbáld ki ezt a frissítő és egészséges receptet!

A szeder igen erős antioxidáns és jelentősen hozzájárul az egészséges szívműködés, a csontok egészségének, valamint az optimális agyfunkció fenntartásához. A körtében található bór segíti a szervezetet a kalcium feldolgozásában, így jelentős szerepe van a csontritkulás megelőzésében. A körte gyulladáscsökkentő és fertőtlenítő hatással is bír. A kiwi hatékony immunerősítő és ismereteink szerint az influenza, illetve a fertőzések leküzdésében is segít. Magas magnéziumtartalmával az agyműködésre, a koncentrációra és a memóriára is pozitív hatást gyakorol, továbbá enyhíti a szellemi fáradtságot.

Ezt a dzsúszt az ananász teszi teljessé, amely frissítő hatása és ízletessége mellett segít a csontritkulás megelőzésében, erősíti az immunrendszert és kedvezően hat a szív egészségére is.

Hogyan juthatunk hozzá a leghatékonyabban ezekhez az egészséges tápanyagokhoz? Természetesen a Zepter More Juice Press-szel!

HOZZÁVALÓK (2 adag):

  • 500 g szeder
  • 2 kiwi
  • 2 körte
  • ½ ananász
  • Egy tucat mentalevél

ELKÉSZÍTÉS:

Hámozd meg és szeleteld fel a kiwit, az ananászt és a körtét.
Töltsd a gyümölcsöket és a mentaleveleket a gyümölcsprésbe.
Amikor az elkészült dzsúszt kitöltöd, igény szerint tehetsz bele jégkockát.
Díszítsd az italt ananászkarikával, szederrel és mentalevelekkel.

 

Termékeinket megvásárolhatod webshopunkban, illetve kipróbálhatod tanácsadóinknál és bemutatótermeinkben. Ha kérdésed van, írj nekünk.

Hozzászólás beküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.