Friss

Őszintén a Zepter munkáról

Számtalan fórumon foglalkoznak azzal, milyen a Zepternél dolgozik, hogyan keressük munkatársainkat, hogyan zajlik nálunk egy állásinterjú. Összegyűjtöttük a legfontosabb kifogásokat. Szeretnénk reagálni rájuk.

A Zepter állásinterjúira valójában termékbemutatók. Nem is munkatársat keresnek, hanem csak el akarnak adni.

Amennyiben ilyet tapasztal, kérjük lehető legrövidebb időn belül jelezze a karrier@zepter.hu email címen, hogy a Zepter megtehesse a szükséges lépéseket. Megbízott kereskedőink feladata, hogy a kereskedői munka iránt érdeklődők számára ne csak a munkával járó feladatokat, a jövedelmi és karrier lehetőségeket, hanem magukat a termékeket és azok előnyeit is bemutassák. A Zepter hisz abban, hogy csak az képes hitelesen képviselni a Zepter értékeit és kielégíteni a vásárlók igényeit, aki maga is ismeri, szereti termékeket és meggyőződött azok előnyeiről. Ez azonban természetesen nem jelenti azt, hogy az állásinterjún történő tájékoztatás célja pusztán az értékesítés.

A Zepter hazudik az álláshirdetésekben. Irodai munkára keresnek embert, miközben a cég alkalmazásában nem álló, független értékesítőket keresnek.

A Zepter is rendkívül etikátlannak tartja és szigorúan tiltja az ilyen tartalmú hirdetéseket. Kérjük, hogy a tudomására jutott eseteket, a lehető legrövidebb időn belül jelezze a karrier@zepter.hu email címen, hogy a Zepter intézkedhessen a hirdetés eltávolításáról és megfelelő szankciót foganatosíthasson a hirdetővel szemben.

Nem kaptunk kellő tájékoztatást a termékkel kapcsolatban. Csak azután értesültünk például arról, hogy hány liter víz felhasználásával tud a Zepter víztisztító készüléke 1 liter vizet előállítani, miután aláírtuk a szerződést.

Sajnálattal értesültünk a történtekről. A szerződéskötést megelőző tájékoztatás megbízott kereskedőink kötelessége. Kérjük, hogy mielőbb vegye fel a kapcsolatot Zepter vevőszolgálatával a vevoszolgalat@zepter.hu email címen illetve a +36-1-437-66-33-as telefonszámon.

A Zepter ügynökei etikátlanul viselkednek.

Megbízott kereskedőnk számára a közvetlen értékesítés etikai kódexében foglaltak kötelező érvényűek. A Zepter folyamatosan ellenőrzi megbízott kereskedői munkáját, képzéssel és szükség esetén szankciók foganatosításával biztosítja az etikus üzleti magatartást. Ha tudomással illetve konkrét információkkal bír olyan esetről, ahol etikus üzleti magatartás nem valósult meg, kérjük, hogy azt a lehető leghamarabb jelezze a zeptermunka@zepter.hu email címen, hogy a Zepter megtehesse a szükséges lépéseket az eset orvoslása és a további esetek elkerülése érdekében.

A Zepternél már nem lehet karriert csinálni. A direkt értékesítésnek leáldozott.

Hiszünk abban, hogy a prémium minőségű, a legtöbb hasonló terméknél előnyösebb tulajdonságokkal rendelkező, egészséges életmódon támogató termékekre mindig lesz kereslet. A közvetlen értékesítés a hagyományos bolti kereskedelemben megszokottnál lényegesen személyreszabottabb és minőségibb vásárlói élményt biztosíthat. Azok számára, akik közvetlen értékesítőként erre törekednek, a siker garantált, a karrier pedig döntés kérdése. Ajánljuk figyelmébe a www.zeptermagazin.hu oldal Karrier menüpontját, ahol Zepter értékesítők vallanak arról, mivel jár a Zepter munka, mennyi idő alatt, milyen sikereket tudtak elérni.

Hozzászólás beküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.