Egyéb

Itt a Húsvét! Vigyázat! Foltok, rendbontás és némi garázdaság várható

Az ünnepekre mindenki csillogóan tiszta lakással várja az unokákat, a rokonságot, a barátokat és a locsolókat. A padlón várhatóan saras lábnyomok jelennek meg, az üvegajtót kéznyomok tarkítják, a szőnyegre morzsák és szörp kerülnek, a bútorokon maszatos kezek nyomai látszanak, a kanapé huzatát csoki foltok színezik, a fürdőszobába mindenki csak besiet, majd átadja a kilincset a következőnek, a tűzhely és a sütő háború sújtotta területnek tűnik.

Nem árt felkészülni a várható veszélyekre és beszerezni a veszély elhárítására legalkalmasabb eszközöket. Mi a Tutto Luxo 6SB Plus-t ajánljuk. A Tutto Luxo 6SB Plus minden rendbontás nyomait könnyedén felszámolja és az ismételt támadásokkal is könnyedén felveszi a kesztyűt. Készülj fel Te is a veszélyekre és nézd meg miként segíthet Neked ebben a Tutto Luxo 6SB Plus.

A vegyszermentes takarításban a Tutto Luxo 6SB Plus takarítórendszer lehet segítségedre, mely 4,5 bar nyomáson 148°C-os gőz segítségével  végzi el a takarítási feladatokat, így a vegyszereket teljesen mellőzheted. Gyakorlatilag nincs olyan feladat, amelyre a TuttoLuxo6SB Plus-nak ne lenne megoldása.

Győződj meg erről te is:

Sőt, a Tutto Luxo 6SB Plus-t most egy rendkívüli tavaszi akcióban kedvezményes áron, ajándék kézi porszívóval is megvásárolhatod webshopunkban és kereskedőnknél.

Hozzászólás beküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.