Receptek

Immunerősítő eper-paprika dzsúsz a More Juice Press-szel!

Tudtad, hogy a nyers paprikában több a C-vitamin, mint a narancsban? Érdemes tehát nyersen fogyasztani.

Kitaláltunk egy receptet, ami elsőre furcsán hangzik, de fantasztikus vitaminforrás: tele van antioxidánsokkal és segít az immunrendszer erősítésében is.

A More Juice Press Frozen lassan préseli a zöldségeket és a gyümölcsöket, így a folyamat közben nem keletkezik hő. Ennek köszönhetően a vele készült dzsúszok vitamintartalma kiemelkedően magas marad. Ez különösen fontos a paprika esetében, ugyanis a bennük található C-vitamin instabil és hő hatására könnyen károsodik. Kiemelkedően hatékony gyümölcsprésükkel akár 6-szor több vitamin és hasznos enzim marad meg az elkészített levekben, mint a hagyományos gyümölcsfacsarók esetében.

Hozzávalók:

  • Fél kaliforniai paprika
  • 30 db eper
  • Méz vagy agávé szirup ízlés szerint

Elkészítés:

  1. Mosd meg a paprikát, távolítsd el a magjait, majd szeleteld fel nagyobb darabokra.
  2. Mosd meg és csumázd ki az epret.
  3. Először töltsd az epret, majd a paprikát a gyümölcsprés tartályába, alaposan préseld ki, végül ízesítsd mézzel vagy agávé sziruppal.

 

Az immunrendszered hálás lesz ezért a vitamindús koktélért!

Fedezd fel a More Juice Press Frozen gyümölcsprésben rejlő lehetőségeket! Segítségével az egészségesebbnél egészségesebb italok készítésének csak a fantáziát szabhat határt.

Hozzászólás beküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.