Receptek

Rostokban gazdag spárgafőzelék a More Juice Press-szel

A spárga egy igazi vitaminbomba! Jelentős A-, C-, E- és B komplex-vitamin tartalma mellett ásványi anyagokban és rostokban is gazdag. E csodálatos zöldség kedvező tulajdonságairól már az ókori egyiptomiak, görögök és rómaiak is említést tettek írásaikban, tehát neked is érdemes beépítened az étrendedbe.

Mai receptünkben egy hideg, rostokban gazdag főzeléket készítettünk spárgából. A More Juice Press Frozen segítségével egyszerűen és pillanatok alatt elkészíthető.

A More Juice Press Frozen segítségével feldolgozott zöldségekben és gyümölcsökben a lassú, hideg préselési technológiának köszönhetően akár 6-szor több vitamin, ásványi anyag és rost marad meg, mint a hagyományos gyümölcsfacsarókkal előkészített alapanyagok esetén.

Jó étvágyat kívánunk az alábbi recepthez! Ha pedig inkább meleg levest ennél, akkor hagyd ki az avokádót és főzd a keveréket közepes hőfokon 10 percig.

Hozzávalók:

  • 3 bögre spárga
  • 1 érett avokádó
  • 2 gerezd zúzott fokhagyma
  • Só és bors ízlés szerint

Elkészítés:

  1. Mosd meg a spárgát, majd préseld ki.
  2. A rostokból 1/3 bögrényit keverj bele a spárga levébe.
  3. Pépesítsd az érett avokádó húsát és a zúzott fokhagymával együtt add hozzá a rostos spárgaléhez.
  4. Keverd össze alaposan, majd tálald.

 

A More Juice Press akár havi 7068 Ft-tól elérhető webshopunkban.

Hozzászólás beküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.