Egészség

Ezeket szerettétek a legjobban – 2019 TOP termékei

Már csak két hét és elkezdődik az új év, így visszatekintettünk a mögöttünk álló esztendőre és összegyűjtöttük azokat a termékeinket, amelyek a legnépszerűbbek voltak 2019-ben. Az első 5 helyezettből 4 termék a Bioptron termékcsaládhoz, illetve a fényterápiához kapcsolódik, ami nem véletlen, hiszen a polarizált fényterápia a bőrproblémáktól kezdve a sebkezelésen át az ízületi, mozgásszervi panaszok enyhítéséig számos egészségi probléma esetén alkalmazható, nincsenek ismert mellékhatásai és a család bármely tagja hasznát veheti a csecsemőktől az idősekig. Egyre jobban törődünk az egészségünkkel: 2019-ben több mint 10.000 magyar háztartásban vásároltak Bioptron termékeket (Bioptron MedAll, Bioptron Pro1, Medolight, Medolight BluDoc, Tesla Hyperlight szemüvegek), tehát összesen több mint 2 milliárd Ft-ot költöttetek arra, hogy egészségeteket gyógyszerek nélkül, a polarizált fény segítségével óvjátok!

Most pedig következzen 2019 három legnépszerűbb Zepter terméke:

1. Medolight

  • 2539 db eladott készülék
Bioptron Medolight

Bioptron Medolight

A BIOPTRON Medolight egy fényterápiás orvostechnikai eszköz, amely csökkenti a fájdalmat és a gyulladásokat, továbbá segít a gyógyulásban és a betegségek megelőzésében. Beutaló nélküli, otthoni vagy professzionális használatra tervezték. Klinikai tesztek igazolták, hogy a készülék biztonságos, javítja a vérkeringést és az anyagcsere-folyamatokat, csökkenti a véraláfutásokat, stimulálja az immunrendszert, segít a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében, valamint jobb közérzetet biztosít.

PIACVEZETŐ A GYULLADÁS- ÉS FÁJDALOMCSÖKKENTŐ TERÁPIÁS KÉSZÜLÉKEK KÖZÖTT

A BIOPTRON Medolight csaknem 30 évnyi fényterápia-kutatás eredményeként jött létre. Ez a 3. generációs készülék a piacon egyedülálló módon 108 fénykibocsátó diódát (LED) tartalmaz. A Medolight vörös (640 nm) és infravörös-közeli (880 nm) fénytartományban generál hullámokat, melyek biológiai szempontból a leghatékonyabbak. A fenti hullámhosszokon a fény javítja a vérkeringést és enyhíti a gyulladásokat, így csökken a fájdalom és hatékonyabbá válik a gyógyulás. A szervekre és szervrendszerekre gyakorolt terápiás hatás abból adódik, hogy a fény fotonjai áthatolnak a szöveteken és a sejteken, ezáltal biokémiai folyamatok egész sorozatát indítják be a szervezetben.

Az izmok, inak, ínszalagok, és ízületek regenerálódását segítő Medolight terápia egy műtéti beavatkozást nem igénylő és fájdalommentes kezelési mód, amely után nincs felépülési idő és amely minden bőrtípus esetén alkalmazható. Segítségével otthonodban is kényelmesen és hatékonyan enyhítheted fájdalmaid és jobb eséllyel előzheted meg egyes betegségek kialakulását – az egyéb kezelések árának töredékéért. Mivel a Medolight a kollagén- és elasztin-termelést is élénkíti a szervezetben, a ráncok csökkentésével arcbőrödet is fiatalosabbá teheti.

2. Tesla Hyperlight szemüvegek

  • 3633 db eladott szemüveg
Tesla Hyperlight szemüvegek

Tesla Hyperlight szemüvegek

A Tesla Hyperlight szemüvegekkel védheted a szemed, optimalizálhatod az agyfunkciódat és javíthatod a hangulatod! A szemüveg akár folyamatos használatra is alkalmas, mivel speciális fullerén lencséje mind a szabadban, mind pedig zárt helyiségekben az emberi szem számára megfelelő hullámhossz-tartományú fénnyé alakítja az ártalmas fény-hullámhosszokat.

Az evolúciós folyamatok során szervezetünk a szórt napfényhez alkalmazkodott, amely nagy energiájú ultraibolya (UV) sugárzásból és nagy energiájú látható fényből áll. A látható fény éberen tart bennünket, hogy bármikor reagálhassunk a környezeti veszélyekre – ez a folyamatos készenlét stresszes állapotot idéz elő.

Kifejlesztettünk egy technológiát, amellyel a fent említett vegyes hullámhosszú szórt fényt a szervezetünk számára hasznosabb fénnyé alakíthatjuk át. A szabadalmaztatott technológiánkon alapuló Tesla Hyperlight szemüvegeket az előzetes tudományos vizsgálataink alapján ajánljuk a hagyományos napszemüvegek helyett, az UV sugárzás és a nagy energiájú kék napfény kiszűrésére, valamint az LCD és LED kijelzők által kibocsátott káros kék-ibolya fény blokkolására. A fentieken túl a Tesla HyperLight szemüvegek elősegíthetik a relaxációt és javíthatják a döntéshozó képességet is.

3. ArtMix Premium Chef automata főzőfunkcióval

  • 2064 db eladott készülék
ArtMix robotgép

ArtMix robotgép

TURMIXOLÁS, ZÚZÁS, FŐZÉS, PÁROLÁS

Az ArtMix Premium Chef robotgép tökéletesen illeszkedik a mai modern, rohanó életmódhoz. Sokoldalúsága hihetetlenül megkönnyíti a konyhai feladatokat. Az ArtMix a te személyes séfed, akire mindig számíthatsz, legyen szó turmixokról, smoothie-król, frissítő italokról vagy akár zöldségek és húsok párolásáról.

Robotgépünk megtervezésekor az elsődleges szempont az volt, hogy ez az eszköz a lehető legnagyobb segítséget nyújtsa neked a mozgalmas hétköznapok során: felejtsd el a mosogatást és a különféle időrabló konyhai feladatokat!

Több ízletes, vitamindús étel az asztalon – kevesebb káosz a konyhában!

 

A három dobogós helyezett mellett érdemes megemlíteni két további terméket, amelyek szintén nagy népszerűségre tettek szert 2019 folyamán:

4. MedoLight BluDoc

  • 1756 db eladott készülék
Bioptron Medolight BluDoc fényterápiás készülék

Bioptron Medolight BluDoc fényterápiás készülék

A BIOPTRON Medolight BluDoc gyorsan elbánik az acnét okozó bőr alatti baktériumokkal és hatékonyan előzi meg a további pattanások kialakulását. A kettős hatású fényterápiás eszköz egyrészt kék hullámhosszokkal gátolja az acnét okozó baktériumok elterjedését, másrészt infravörös hullámhosszokkal nyugtatja a gyulladt bőrt és segíti a sebek gyógyulását. Szabadulj meg a pattanásos bőrtől!

A MEDOLIGHT BLUDOC-KAL LÁTHATÓAK AZ EREDMÉNYEK

A BIOPTRON Medolight BluDoc fényterápiás készülék egyszerre alkalmaz kék és infravörös fényt az acne, illetve az egyéb bőrproblémák kezelésére. A hagyományos helyi (felszíni) kezelésektől, pl. durva krémektől vagy antibiotikumoktól eltérően a Medolight BluDoc kíméli a bőrt, a készülék által kibocsátott kék fény pedig hatékony segítség az acne biztonságos kezelésében, mivel a csökkentheti az acne kialakulásában szerepet játszó baktériumok számát. Ez az orvostechnikai eszköz 108 fénykibocsátó diódával rendelkezik és meghatározott hullámhossz-tartományú fényt bocsát ki: 470 nm-es hullámhosszú kék fényt, valamint hasonlóan erőteljes infravörös fényt. Ennek a kombinációnak köszönhetően a lehető leghatékonyabban fejti ki biológiai hatásait az acne, a pattanásos bőr, és egyéb bőrproblémák kezelésekor.

A MEDOLIGHT BLUDOC MŰKÖDÉSI ELVE

A fénykibocsátó diódákkal (LED) működő fényterápia gyorsítja sebgyógyulás és a szövetek regenerációjának folyamatait. A LED fény által biztosított energia a sejtek anyagcseréjét is javítja azáltal, hogy a sejtek mitokondriumait ATP-szintézisre ösztönzi, mely utóbbi szervezetünk egyik legfőbb energiahordozója. A LED fény a szövetek regenerációját is gyorsítja, valamint elősegíti a vörös vérsejtek nitrogén-oxid (NO) termelését, élénkítve ezzel a szövetek mikrokeringését. Ezek a LED fényforrások sokkal erősebbek a hagyományos izzóknál, így egy átlagos 100 wattos villanykörténél 250-szer nagyobb, míg a Napnál 6,4-szer nagyobb energiasűrűséggel működnek. A nagy koncentrációjú fényenergia ellenére azonban a Medolight 100%-osan biztonságos a szervezet számára – a készülék által kibocsátott fény nem tartalmaz káros vagy rákkeltő hatású ultraibolya hullámhosszú fénysugarakat.

5. Bioptron MedAll és Bioptron Pro1

  • 410 db eladott készülék

Fényterápiás eszközeink egy Nodel-díjas technológián alapulnak és igazoltan képesek műtéti beavatkozás nélkül gyorsítani a gyógyulást, illetve segíteni számos egészségi probléma megelőzését (pl. acne, bőrsérülések, sportsérülések, ránctalanítás, valamint reumás és deréktáji fájdalmak) – mindössze napi két 5-10 perces BIOPTRON kezelésre van szükség.

BIOPTRON: A SZÉPSÉG ÉS AZ EGÉSZSÉG ÚJ ÉRTELMET NYER

Bioptron MedAll fényterápiás készülék

Bioptron MedAll fényterápiás készülék

A BIOPTRON 30 év intenzív kutatómunkája, több száz klinikai teszt, és jelentős anyagi befektetés eredményeképpen vált a világ vezető egészségvédő és szépségápoló fényterápiás eszközévé. A kis méretű, mégis igen hatásos, svájci gyártású BIOPTRON MedAll klinikailag igazoltan elősegíti a gyógyulást és csökkenti a fájdalmat számos egészségi probléma esetén. A készülék könnyen kezelhető és teljes mértékben biztonságos, hiperpolarizált fénye pedig mélyen a szövetekbe hatol. Otthoni használatra tervezték, de egészségügyi szakemberek is használhatják kórházakban, klinikákon, és wellness- vagy sportközpontokban. Fontos kiemelni, hogy a BIOPTRON polikromatikus fényspektruma 100%-ban biztonságos és nem tartalmaz UV sugarakat.

Bioptron Pro1 fényterápiás készülék

Bioptron Pro1 fényterápiás készülék

A BIOPTRON PRO1 a BIOPTRON termékcsalád közepes méretű fényterápiás készüléke. A BIOPTRON készülékek csupán átmérőjükben, tehát a kezelt felület nagyságában különböznek. Minden BIOPTRON fényterápiás készülék fénysugarai optimális mélységben hatolnak be a szövetekbe, ahol biostimulatív hatásukat kifejtve segítik az immunrendszer működését, így csökken a fájdalom és a gyógyulás is hatékonyabbá válik. Ezen felül mindegyik BIOPTRON készülék élénkíti a sejtek működését, amivel nem csupán a helyi vérkeringést, hanem az egész szervezet regeneratív- és védekező folyamatait erősíti.

 

 

Hozzászólás beküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.