Friss

A nagy Zepter edényteszt – Sajttal töltött pulykamell rizibizivel

A héten egy klasszikus vasárnapi fogást, a sajttal töltött pulykamellet készítette el Borbás Marcsi, csak most egy kicsit másképp. Ez a fogás szinte minden család asztalán előfordul, ám a sütéshez hatalmas mennyiségű olaj szükséges. Kipróbálta mi történik, ha ennek a mennyiségnek a töredékét használja, és próbálja egészségesebben elkészíteni az ételt. Aki kíváncsiak rá, hogyan varázsol csöppnyi olajjal rántott húst az asztalra, nézze meg a videót!

MILYEN EDÉNYEKET HASZNÁLT MARCSI A FŐZÉS SORÁN? ÉRDEMES KATTINTANI AZ ALÁBBI LINKEKRE!

SZERETNÉM MEGVENNI A LÁTOTT ZEPTER EDÉNYEKET. KATTINTOK!

Hozzászólás beküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.