Friss
A nagy Zepter edényteszt – Barackos piskóta főzőedényben
Egy piskóta, ami nem sütőben készül, hanem egy főzőedényben párolódik meg… Érdekesen hangzik, ugye? Borbás Marcsi talán ennél a receptnél volt a legszkeptikusabb, az eredmény azonban minket igazolt. A Zepter edényének aljára kerültek a lédús barackok, aztán rákanalaztuk a tésztát, a tűzhelyen pedig először nagy lángon, majd takarékon sült meg a barackos piskóta. Utána nem volt más dolog vele, mint kiborítani a kész sütit. Ennyire egyszerű. Nézzük csak!
MILYEN EDÉNYEKET HASZNÁLT MARCSI A FŐZÉS SORÁN? ÉRDEMES KATTINTANI AZ ALÁBBI LINKEKRE!
SZERETNÉM MEGVENNI A LÁTOTT ZEPTER EDÉNYEKET. KATTINTOK!
← Előző poszt A nagy Zepter edényteszt – Pörkölt csipetkével
Következő poszt → 50 ok a búzafű mindennapi fogyasztására
nincs hozzászólás