Friss

A nagy Zepter edényteszt – Roston tarja grillzöldséggel

Ünnepek után nem árt, ha picit visszafogjuk magunkat. Egy könnyű vacsora következik. Roston tarja grillzöldséggel. Két különleges edényünket használja majd a Gasztroangyal a videóban: a Quadra grillező edényben remekül lehet húsokat és zöldségeket is grillezni, a wokban pedig tényleg nagyon finom zöldségköret készíthető. Nagyon hamar megvagyunk vele, úgyhogy nem lehet kifogás, hogy főzni unalmas, és órákig tart. Kedves háziasszonyok! Akinek betelt a pohár Karácsonykor a főzéssel, nézze meg Borbás Marcsit a videóban, és nyugtázza elégedetten, hogy 5 perc is elég! Tényleg!!! Nem hazudunk! Tessék megnézni a videóban!

FIGYELEM! NYEREMÉNYJÁTÉKUNK FOLYTATÓDIK!

Heti kérdésünk:

Milyen zöldségeket használt fel Marcsi a körethez?

A helyes választ a Zepter Facebook oldalán várjuk kommentként. A falon posztként osztjuk meg a kérdést. A helyes választ beküldők között értékes Zepter nyereményeket sorsolunk.

Aki a nyereményjáték ideje alatt legalább egy helyes választ küld, részt vehet a fődíj sorsoláson, ahol egy a Zepter Magyarország által felajánlott 3 részes edény szettet nyerhet.

MILYEN EDÉNYEKET HASZNÁLT MARCSI A FŐZÉS SORÁN? ÉRDEMES KATTINTANI AZ ALÁBBI LINKEKRE!

SZERETNÉM MEGVENNI A LÁTOTT ZEPTER EDÉNYEKET. KATTINTOK!

A Zepter Magyarország a Borbás Marcsi által tesztelt edények árából a tesztsorozat végéig 11-20% kedvezményt biztosít. Aki szeretné megvásárolni a tesztelt Zepter Masterpiece edények valamelyikét, kattintson: általános tájékoztatás a kedvezményes vásárlásról.

Hozzászólás beküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.