Egészség

Védd a szemed bent a szobában és kint a szabadban is!

A szemüveg, amelynek működése a C60 fullerén molekulán alapszik

A szép, napsütéses időben szembesülünk az örök dilemmával: hogy válasszam ki a megfelelő napszemüveget?
Sok a kérdés ezzel kapcsolatban: melyik szemüveg nyújtja a legjobb védelmet? A sötétebb lencse tényleg nagyobb védelmet is nyújt? Felhős napokon is hordjunk napszemüveget?

Hogyan védjük a szemünket a káros beltéri fényforrásoktól? Mivel manapság a mindennapi életünk 70%-át zárt térben töltjük, ezek nagyobb veszélyt jelentenek az egészségünkre, mint a napfény.

A Tesla HyperLight szemüveg egyedülálló technológiájával védelmet nyújt mind a napfény káros sugaraival, mind pedig a mesterséges fényforrások által kibocsátott ártalmas kék fénnyel szemben.

A Nap, a mesterséges fényforrások és a különféle műszaki cikkek által kibocsátott veszélyes nagy energiájú – UV és kék – fénnyel szemben a szemünk nem rendelkezik természetes fiziológiai védelemmel.

A Tesla Hyperlight szemüveg megvédi viselőjét az ártalmas fénytípusok káros hatásaitól – szabadalmaztatott technológiája egyedülálló módon átalakítja az UV- és kék fényt hiperharmonizált fénnyé, amely a szemünk és az agyunk számára is kedvező.

A Tesla Hyperlight szemüveg lencséi tartalmaznak egy C60 fullerén molekulákból álló réteget, amelyen áthaladva a fény hiperharmonizált fénnyé alakul. A hiperharmonizált fény szimmetriája megegyezik az emberi szervezet legtöbb biomolekulájának szimmetriájával.

Ez az egyedülálló, innovatív és szabadalmaztatott technológia nem csak a kinti napfényben biztosít 100%-os védelmet, hanem zárt térben – otthon vagy az irodában – is, ahol egész nap ki vagyunk téve a beltéri fényforrások és a digitális eszközök – TV, számítógép, mobiltelefon – kijelzői által kibocsátott ártalmas fénysugaraknak. A hiperharmonizált fény optimális spektruma védi a szem egészségét és az agy biokémiai folyamataira is kedvező hatást gyakorol, amelynek köszönhetően pihentetőbb alvásban lehet részed, javulhat az immunrendszered hatékonysága, gyorsulhatnak a kognitív folyamataid, valamint javulhat a hangulatod és motiváltabbá válhatsz.

Itt mindent megtudhatsz a Tesla HyperLight szemüvegekről.

Tesla Hyperlight - a tökéletes szemüveg

Tesla Hyperlight – a tökéletes szemüveg

A tökéletes napszemüveg

Dr. Katarina Bajec szemorvos a 100%-os védelmet ajánlja. A káros UV sugarak napfényes és felhős időben egyaránt veszélyt jelentenek a szemünkre. Az is egy tévhit, hogy a sötétebb lencsék nagyobb védelmet nyújtanak. A lencsék színe egyáltalán nem függ össze az általuk nyújtott védelem mértékével.
A káros fénytípusok a szem összes struktúráját károsítják, de leginkább a szem elülső részére és a szemlencsére ártalmasak. Azoknál, akik sok időt töltenek a napon megfelelő védelem nélkül, már fiatal korban is jó eséllyel megjelenhetnek a hályogok.

Szemüveg beltéri használatra?

A tudományos közösség csak a közelmúltban kezdett publikálni a túlzott mennyiségű mesterséges fény – különösen az UV- és a kék fény – egészségkárosító hatásairól. Mára egyértelművé vált, hogy ha rendszeresen érnek bennünket ezek a káros fénytípusok, az negatív hatással van a szervezetünk kulcsfontosságú hormonjainak működésére, a koncentrációs képességre, a fizikai állóképességre és az energiaszintünkre. A beltéri mesterséges fény sokkal nagyobb hatást gyakorol ránk, mint eddig hittük.
A Tesla Hyperlight szemüveg az egyetlen megoldás a piacon, amely egyszerre nyújt védelmet a kültéri és a beltéri káros fénytípusok ellen, így kedvezően hat viselője egészségére.

A gyerekeket is védeni kell a káros fénytípusoktól?

Ahogy a bőr is megőrzi a környezet hatások emlékét, úgy a szemünk is „emlékszik” az UV sugarak által okozott károsodásokra. Már egészen kisgyerekkortól kezdve a szemet érő minden egyes napsugár hatással van a szem egészségére. A káros UV sugarak káros hatásai idővel összeadódnak, ami a szemlencse idő előtti homályosodásához, vagyis hályogosodásához vezet. A hályogokon kívül súlyosabb károk is keletkezhetnek, például rosszindulatú melanóma is kialakulhat a szemben.
A szemorvosok egyetértenek abban, hogy a gyerekeknek éppúgy szükségük van napszemüvegre, mint a felnőtteknek.

Tesla Hyperlight szemüveg - gyerekeknek is!

Tesla Hyperlight szemüveg – gyerekeknek is!

A mai gyerekek másképp nőnek fel, mint a korábbi generációk. A gyerekek egyre több időt töltenek zárt térben: napközben az erős mesterséges fénnyel megvilágított tantermekben vannak, otthon a számítógépen csinálják a házi feladatukat, a nap végén pedig szintén a számítógépen vagy a mobiltelefonjukon játszanak. Ez a sok mesterséges fényforrás negatív hatással van a gyerekek szemére, látására, valamint fizikai és kognitív teljesítményére is. A tudományos közösség még csak vizsgálja, hogy az ártalmas fénytípusok milyen hosszú távú hatást gyakorolnak majd a most felnövő gyerekek egészségére.

Örömmel jelentjük be, hogy a Tesla szemüvegek egyedülálló hiperfény technológiáját már a gyerekek számára is elérhetővé tettük! A gyermek szemüvegkollekcióhoz színes és rugalmas kereteket terveztünk, amelyek egyszerre kényelmesek és stílusosak is.
A szem káros UV- és kék fénnyel szembeni védelmével számos későbbi egészségi problémát is megelőzhetünk, például az agy fejlődésének rendellenességeit, a szorongást, az alvászavarokat, a súlyingadozásokat, valamint a szellemi és fizikai állóképesség csökkenését. Ha fokozatosan hozzászoktatjuk a 2-12 éves kor közötti gyerekeket a Tesla Hyperlight szemüvegek viselésére, akkor nap UV sugaraival és a mesterséges beltéri fényforrásokkal szembeni védelmük optimális lesz.
Tesla HyperLight szemüveg – forradalom a kvantumoptikában!

 

LÁSS TÖBBET, GONDOLKOZZ GYORSABBAN, ÉREZD JOBBAN MAGAD ÉS HOZD KI A LEGTÖBBET MAGADBÓL!

 

A Tesla Hyperlight szemüvegeket megtalálod webshopunkban vagy tanácsadóinknál.

Hozzászólás beküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.