Egészség

A Therapy Air iOn minden zárt helyiség nélkülözhetetlen kelléke!

2020 áprilisában a Harvard Egyetem publikált egy kutatást, amely szerint közvetlen összefüggés mutatható ki a nagy mértékű légszennyezettség és a halálos kimenetelű COVID-19 fertőzések magasabb aránya között.

Olaszországban, Spanyolországban, Franciaországban és Németországban a COVID-19-re visszavezethető halálesetek 78%-át az említett országok öt legszennyezettebb levegőjű régiójában regisztrálták.

A Cardiovascular Research című tudományos folyóiratban is megjelent egy nemzetközi kutatócsoport által jegyzett tanulmány 2020. október 26-án, amely szerint a jelentős összefüggés van a tartósan jelen lévő légszennyezettség és a COVID-19 megbetegedések gyakorisága, valamint súlyossága között: világszerte a halálos kimenetelű COVID-19 megbetegedések 15%-ánál játszott kulcsszerepet a levegő szennyezettsége. Jelentős különbségek vannak az egyes régiók és országok között. Az Index összefoglalója szerint a hosszú távú légszennyezésnek való kitettség Csehországban 29, Kínában 27, Németországban 26, Svájcban 22, Belgiumban 21, Hollandiában 19, Franciaországban 18, Olaszországban 15, az Egyesült Királyságban 14, Brazíliában 12, Portugáliában 11, Spanyolországban 9, Izraelben 6, Ausztráliában 3 és Új-Zélandon egy százalékkal növelhette a Covid-19 vírusban való elhalálozás kockázatát. A kutatók számításai szerint Európában ez az arány 19 százalék, Észak-Amerikában 17, Kelet-Ázsiában a legmagasabb, 27 százalék lehet. Thomas Münzer professzor, a tanulmány egyik szerzője szerint “a szállópor növeli a tüdősejtek felszínén található ACE-2 receptorok aktivitását, a COVID-19 pedig épp ezeken a receptorokon keresztül fertőzi meg a sejteket. Így tehát “kettős csapásról” beszélhetünk: a légszennyezés károsítja a tüdőt és növeli az ACE-2 receptorok aktivitását, amelynek köszönhetően a tüdő – továbbá jó eséllyel az érrendszer és a szív is – fogékonyabbá válik a vírusfertőzésre”.

A Therapy Air iOn légtisztítóval hatékonyan csökkenthető a beltéri légszennyezettség

A Therapy Air iOn légtisztítóval hatékonyan csökkenthető a beltéri légszennyezettség

A kutatási adatok arra is rámutatnak, hogy a légszennyezés egyéb légúti fertőzések – pl. influenza – kialakulását is elősegíti.

Légúti betegségek esetén a szennyezett kültéri és beltéri levegő jelentősen növeli a halál kockázatát!

A Zepter Therapy Air® iOn egy egyedülálló légtisztító, amely már 3-szor, 2016-ban, 2019-ben és 2020-ban lett kategóriagyőztes egy független német szakértői portál összehasonlító tesztjében.

A világszerte elismert német laboratórium, a GUI-lab 2020 áprilisában alapos tesztnek és vizsgálatoknak vetette alá a Therapy Air iOn-t, amelyek végeredményeként egy tanúsítvánnyal erősítették meg, hogy a Therapy Air iOn kiemelkedően hatékony szűrőrendszerével a kórokozók 99,99%-át eltávolítja a levegőből – beleértve a SARS-Cov-2 vírust és egyéb egészségkárosító anyagokat is.

  • A Therapy Air® Ion segítségével mindig tiszta, egészséges és negatív ionokkal dúsított levegőt lélegezhetsz.
  • A Therapy Air® Ion kb. 220.000 negatív iont generál cm3-enként. Ez kétszer annyi, mint amennyi a Föld legegészségesebb környezeteinek levegőjében található, pl. a Niagara vízesésnél.
  • A Therapy Air® Ion hozzájárul az immunrendszer erősítéséhez és a légúti betegségek megelőzéséhez, így jelentősen javítja a KÖZÉRZETEDET és az ÉLETMINŐSÉGEDET.
  • A Therapy Air® Ion-t immár 5 ÉV JÓTÁLLÁSSAL kínáljuk.

Lélegezz tiszta levegőt és töltsd a napjaidat biztonságban, félelem és stressz nélkül otthonodban, az iskolában vagy a munkahelyeden!

A Therapy Air® iOn légtisztító készüléket keresd webshopunkbanbemutatótermeinkben vagy tanácsadóinknál!

Hozzászólás beküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.