Egészség

A Therapy Air iOn minden zárt helyiség nélkülözhetetlen kelléke!

2020 áprilisában a Harvard Egyetem publikált egy kutatást, amely szerint közvetlen összefüggés mutatható ki a nagy mértékű légszennyezettség és a halálos kimenetelű COVID-19 fertőzések magasabb aránya között.

Olaszországban, Spanyolországban, Franciaországban és Németországban a COVID-19-re visszavezethető halálesetek 78%-át az említett országok öt legszennyezettebb levegőjű régiójában regisztrálták.

A Therapy Air iOn légtisztítóval hatékonyan csökkenthető a beltéri légszennyezettség

A Therapy Air iOn légtisztítóval hatékonyan csökkenthető a beltéri légszennyezettség

A kutatási adatok arra is rámutatnak, hogy a légszennyezés egyéb légúti fertőzések – pl. influenza – kialakulását is elősegíti.

Légúti betegségek esetén a szennyezett kültéri és beltéri levegő jelentősen növeli a halál kockázatát!

A Zepter Therapy Air® iOn egy egyedülálló légtisztító, amely már 3-szor, 2016-ban, 2019-ben és 2020-ban lett kategóriagyőztes egy független német szakértői portál összehasonlító tesztjében.

A világszerte elismert német laboratórium, a GUI-lab 2020 áprilisában alapos tesztnek és vizsgálatoknak vetette alá a Therapy Air iOn-t, amelyek végeredményeként egy tanúsítvánnyal erősítették meg, hogy a Therapy Air iOn kiemelkedően hatékony szűrőrendszerével a kórokozók 99,99%-át eltávolítja a levegőből – beleértve a SARS-Cov-2 vírust és egyéb egészségkárosító anyagokat is.

  • A Therapy Air® Ion segítségével mindig tiszta, egészséges és negatív ionokkal dúsított levegőt lélegezhetsz.
  • A Therapy Air® Ion kb. 220.000 negatív iont generál cm3-enként. Ez kétszer annyi, mint amennyi a Föld legegészségesebb környezeteinek levegőjében található, pl. a Niagara vízesésnél.
  • A Therapy Air® Ion hozzájárul az immunrendszer erősítéséhez és a légúti betegségek megelőzéséhez, így jelentősen javítja a KÖZÉRZETEDET és az ÉLETMINŐSÉGEDET.
  • A Therapy Air® Ion-t immár 5 ÉV JÓTÁLLÁSSAL kínáljuk.

Lélegezz tiszta levegőt és töltsd a napjaidat biztonságban, félelem és stressz nélkül otthonodban, az iskolában vagy a munkahelyeden!

A Therapy Air® iOn légtisztító készüléket keresd bemutatótermeinkben és tanácsadóinknál!

Hozzászólás beküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.