Egészség

Tesla Hyperlight: 3 az 1-ben

Manapság már jóval több időt töltünk különböző kijelzők előtt, mint amennyit alvásra szánunk. A legtöbbünket a munkája eleve a számítógéphez köti, de manapság a tanuláshoz, a tájékozódáshoz és a szórakozáshoz is elengedhetetlenek a kisebb-nagyobb kijelzők: elég ha a filmekre, a sorozatokra vagy a játékokra gondolunk, amelyeket az okostelefonoktól és tabletektől kezdve a számítógépeken át a hatalmas LCD TV-kre csatlakoztatott digitális médialejátszókig vagy játékkonzolokig rengeteg féle eszközön élvezhetünk.

A bennünket körülvevő számtalan kijelző sajnos nem veszélytelen: mind az okostelefonok, a tabletek, a laptopok, az asztali számítógépek kijelzői, mind pedig az LCD TV-k nagy energiájú kék fényt bocsátanak ki. A nagy energiájú kék fény két szempontból sem tesz jót az emberi szervezetnek. Egyrészt megterheli a szemet, így rövid távon szemfáradtságot, szemszárazságot és fejfájást, hosszú távon pedig akár retinakárosodást és permanens látáskárosodást is okozhat, valamint hályogok kialakulásához vezethet. A nagy energiájú kék fény másik negatív hatása, hogy az esti órákban csökkenti a szervezet melatonin-termelését. A melatonin az alvási ciklust szabályozó hormon, amely szükséges ahhoz, hogy este elálmosodjunk és pihentető alvásban lehessen részünk. Ha lefekvés előtt a túl sok nagy energiájú kék fény hatására nem termelődik elegendő melatonin a szervezetünkben, akkor felborul a biológiai óránk egyensúlya, nehezen fogunk tudni elaludni és az alvás nem lesz pihentető.

Ma már szinte természetes, hogy a Nap káros UV sugárzásával szemben napszemüveggel védjük a szemünket. A kijelzők kék fényének szűrésére is léteznek védőszemüvegek, de ezek jellemzően csak részben védik ki az ártalmas fénytípusokat és csupán erre az egy feladatra alkalmasak, ami körülményes lehet, hiszen adott esetben többféle szemüvegek kell magunknál tartanunk.

Erre kínálnak innovatív megoldást a Tesla Hyperlight szemüvegek! A Tesla Hyperlight szemüveg nem csupán egy divatos napszemüveg, hanem sokkal több annál:

  • kiszűri a a Napból származó káros UV sugárzást
  • kiszűri a digitális eszközök kijelzőinek ártalmas nagy energiájú kék fényét
  • lencséjét egy speciális, C60 fullerén molekulákból álló nanotechnológiás bevonattal látják el, amely a rajta áthaladó fény ártalmas hullámhosszait a szem számára kedvező hullámhosszú fénytípusokká alakítja át, optimalizálva ezzel az agyfunkciókat.

A Tesla Hyperlight szemüvegek működéséről Dr. Djuro Koruga professzor cikkéből tudhatsz meg többet. Koruga professzor a C60 fullerén lencse feltalálója és a nanotechnológia gyógyászati alkalmazásának egyik úttörője.

 

A C60 fullerén réteggel rendelkező Tesla Hyperlight lencséken áthaladó fény hiperharmonizált fénnyé válik, amelynek szimmetriája megegyezik az emberi szervezet legtöbb biomolekulájának szimmetriájával. A hiperharmonizált fény energiastruktúrája (szimmetriája) megegyezik a szervezetünk biomolekuláinak energiastruktúrájával, így ez a fénytípus igen hatékonyan – kvantumszinten – képes továbbítani az energiát és az információt. A hiperharmonizált fény energiája és információja támogatja a megzavart energiastruktúrával rendelkező biomolekulák normál működését.

A hiperharmonizált fény jelentősen hozzájárul a kognitív képességek javításához:

  • Hozzájárul a koncentráció és a memória javításához
  • Elősegíti a hatékonyabb szellemi munkavégzést
  • Hatékonyabbá teszi a döntéshozatali folyamatokat
  • Segítségével jobb reakcióidő érhető el
  • Intenzív szellemi munka esetén hozzájárul a teljesítőképesség javításához

A Tesla Hyperlight szemüveg egy teljesen egyedülálló termék a piacon, hiszen ez az egyetlen megoldás, amely mind a kültéri, mind pedig a beltéri használat során kiszűri az ártalmas fénytípusokat, nanofotonikus C60 fullerén bevonatának segítségével pedig optimalizálja a beérkező fényt és elősegíti az agy kognitív funkcióinak hatékonyabb működését.

A jobb reakcióidő és koncentrációs képesség, valamint a hatékonyabb szellemi teljesítmény és döntéshozatali folyamatok mind olyan előnyök, amelyek jól jönnek a szimulátorok kedvelői, a gamerek és az e-sport versenyzők számára is. Annak érdekében, hogy a játékosok körében is népszerűsítsük a Tesla Hyperlight szemüvegeket, a 2019. szeptemberében megrendezett Zurich Game Show-n is jelen voltunk:

Zepter_Bioptron_Tesla_Zurich_Game_Show

A Zepter standja a zürichi játékkiállításon

Viseld bárhol, bármikor

A Tesla Hyperlight szemüvegeket a modern életvitel okos megoldásai ihlették.

A Tesla Hyperlight szemüveg kollekció tagjai többet nyújtanak, mint az átlagos szemüvegek: nem csak a megjelenésedet teszik divatosabbá, hanem jelentősen hozzájárulnak a látásod védelméhez, valamint a kognitív képességeid és az általános közérzeted javításához. Ez összhangban van cégünk küldetésével:

Élj jobban – élj teljesebb életet!

Gyere és próbáld fel a Tesla HyperLight szemüvegeket tanácsadóinknál és bemutatótermünkben (1138 Budapest, Váci út 191., Telefon: +36 1 323 2426)!

Hozzászólás beküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.