Egészség

Hogyan varázsolja napi szépségápolási rutinját kényeztető rituálékká?

Reggel elmegy dolgozni, aztán gondoskodik a családjáról, háztartást vezet, és még társasági életet is él – ilyen egy átlagos nap egy modern nő életében! Mindemellett még a saját egészségére és megjelenésére is ügyelnie kell… Ez nem egyszerű, de tudjuk, hogy Ön egy igazi szuperhős, aki számos szerepben képes helytállni és megtalálni az egyensúlyt a karrier, a család, és a barátok között. Így viszont a valódi kikapcsolódás, amikor csak saját magával kell foglalkoznia ritka luxussá vált. Kicsit egyedül lenni és relaxálni – már el is felejtette, hogy az milyen, ugye? Persze azért Ön odafigyel saját magára; vigyáz az egészségére és megfelelő bőrápoló termékeket használ. Sok hatékony kozmetikum és bőrápoló termék van, de ezek mindennapi használata – reggel és este – unalmas, fárasztó, és időigényes rutinná válhat. Szeretnénk tehát adni egy tippet Önnek, hogy megszokott szépségápolási rutinjának átalakításával hogyan csenhet el napjából néhány pillanatot, amikor csak magával foglalkozik. A folyton ismétlődő mozdulatsorok helyett kényeztesse magát nyugtató „szépségkúrákkal”. Minden reggel és este szánjon 10-15 percet saját magára és relaxáljon. A szépségápoló termékek megszokott alkalmazása helyett használja őket tudatosan és lassan; élvezzen minden érintést és a krémek textúráját, ahogy gyengéden a bőrébe masszírozza a különféle készítményeket. Érdemes ezt egy csendes helyiségben, illetve a fürdőszobában csinálni és akár valamilyen relaxációs zenével is fokozhatja az élményt. A lényeg, hogy néhány percig egyedül legyen és csak saját magára koncentráljon.

Mi tudunk segíteni a bőrápolásban a La Danza bőrtisztító termékek megfelelő kombinációjával és olyan egyéb kozmetikai termékekkel, amelyek megfelelnek az Ön egyedi igényeinek. Számunkra fontos, hogy az Ön bőre is olyan fiatalos energiával ragyoghasson, amellyel a hétköznapok kihívásait legyőzi! Termékek megfelelő használatához, illetve a leghatásosabb termék-kombinációkhoz is adunk tippeket.

Most már csak Önön múlik, hogy napi bőrápolási rutinját igazán élvezetes kikapcsolódássá tegye:

A fenti termékekkel továbbfejlesztheti szépségápolási rutinját és ugyan lehet, hogy több időt tölt majd a kezelésekkel, de élvezni fogja a felfrissülést. Esténként a La Danza vitaminos arctisztítóval és a gyümölcsös bőrfrissítővel történő alapos tisztítás után vékonyan kenje be az arcát és a nyakát a bőrregeneráló anti-aging krémmel  (éjszakai krémként). Azt javasoljuk, hogy kombinálja ezt a terméket a bőrfeszesítő krémmel és kéthetente váltson egyikről a másikra. Legyen ez a szépségápolási rituálé az Ön lefekvés előtti meditációja!

Így tehát ápolja bőrét és egyúttal élvezi is a dolog minden percét. Minden az Ön hozzáállásán múlik: unalmas napi rutinfeladat vagy érzéki masszázs és néhány nyugodt perc, amikor csak saját magával foglalkozik.

Hozzászólás beküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.