Mindent a fényterápiáról

Hogyan segít a Bioptron a bőröd fiatalosságának megőrzésében?

Gyógyítja és regenerálja a sérült, idősödő bőrt

A Bioptron a fényterápiás készülékek nemzetközi élmezőnyébe tartozik, készülékeinket több mint 2,8 millió vásárló választotta a világ minden tájáról. A szabadalmaztatott Bioptron technológia a látható és infravörös tartományba tartozó polarizált fényen alapszik A készülék fénye optimális módon hatol a bőr különböző rétegeibe, ezáltal elősegíti a sejtek biostimulációját és a sérült szövetek gyógyulását.

HOGYAN CSÖKKENTI A BIOPTRON FÉNYTERÁPIA A BŐRÖREGEDÉS JELEIT?

A Bioptron fényterápia gyorsítja a bőr gyógyulását, csillapítja a fájdalmat a reumatológia, fizioterápia és sportorvoslás területén, és csökkenti a hegesedést.

A BIOPTRON fényspektrum jótékony hatásai a bőrre:

 • Javítja a mikrokeringést – az 590-840 nm hullámhosszú fény serkenti az új vérerek kialakulását; a 900 nm-es fény perifériális értágító hatással rendelkezik, így javul a bőr vérellátása.
 • Növeli a sejtaktivitást – a 633–640 nm hullámhosszú fény növeli az adenozin-trifoszfát (ATP – a sejtek energiaátvivő molekulája) termelést; az így megnövekedett sejtaktivitás gyorsítja a bőr gyógyulását és regenerálódását és megakadályozza a finom ráncok kialakulását.
 • Hidratáltabbá válik a bőr – az 590 nm-es fény segít, hogy a bőr megtartsa eredeti víztartalmát és rugalmasságát.
 • Gyorsabbá válik a kollagén- és elasztinszintézis – a 660 nm hullámhosszú fény serkenti a fi broblasztokat, nő a kollagéntermelés, így feszesebbé válik a bőr és halványulnak a bőröregedés jelei.
 • Gyorsabb szövetregenerálódás – a 830 nm hullámhosszú fény serkenti a masztocitákat, melyek a szövetregenerálódásban érintett fehérjéket termelik.
 • Javítja az immunrendszer működését – a 400 nm-nél nagyobb hullámhosszú fény behatol a bőr hám- és irharétegébe, és kapcsolatba kerül a limfocitákkal, így javítva a bőr természetes védekezőképességét és regenerálódását.
 • Regenerálja, feszesíti és látványosan fiatalítja a bőrt – az 525 nm hullámhosszú fény hatékonyan csökkenti a melanoszómák (a bőrsejtek melanintartalmú alkotórészei) mennyiségét. Így a bőr színe egyenletesebbé válik.

Természetes fiatalító hatás

A Bioptron fényterápiás kezelés javítja a kozmetikai termékek és kezelések bőröregedés-gátló hatását.
Ez az innovatív orvosi technológia hatékonyan csökkenti a bőröregedés jeleit.

 • Serkenti a kollagén- és elasztintermelést, ezáltal halványítja a finom ráncokat.
 • Regenerálja és lágyítja a durva bőrt, visszaállítja természetes ragyogását és simaságát.
 • A fáradt bőrt felfrissíti.
 • Feszesíti, tömörebbé teszi a bőrt.
 • Egészséges fényt kölcsönöz a bőrnek, erősíti a szőrtüszőket.

 

Nézd meg részletes tájékoztató brosúránkat, amelyből még többet megtudhatsz a Bioptron kedvező hatásairól és a színterápiáról. Az anyagban szereplő információkat esettanulmányok és szakirodalmi hivatkozások támasztják alá.

Tájékoztató a Bioptron fényterápia bőröregedés-gátló hatásairól

Bioptron fényterápiás készülékeinket megtalálod webshopunkban: Bioptron Pro 1, illetve Bioptron MedAll.

Hozzászólás beküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.