Egyéb

Ezért fontos javítani a nyirokkeringést!

A Bioptron fényterápiának keringésjavítási hatása van. A nyirokkeringés is igen fontos az emberi szervezetben, de erre vajon milyen hatása van a Bioptronnak? Dr. Grófcsik Alexandra szakértőt kérdeztük erről.

Hogyan támogatja az ödémák felszámolását a Bioptron?

A nyirokkeringés nehezen megfogható része a szervezetünknek. A vérkeringést mindenki ismeri, mindenki el tudja képzelni, ezzel szemben a nyirokkeringésről kevesebbet szoktunk hallani. Leegyszerűsítve: ez a szövetközti folyadékot vagy más néven ödémát segít keringetni, de például az immunrendszer működésében is részt vesz.

Az ödéma sajnos nagyon sok embernek megkeseríti az életét előbb vagy utóbb, ha máskor nem is, akkor idősebb korban. Mindenki ismeri a bokadagadást, ami tulajdonképpen bokaödéma. Ez persze sok egyéb betegség jele is lehet, de a szövetek ellazulásával is kialakulhat, vagy gyulladásos folyamatok része is lehet, ha felszaporodik az ödéma.

Ez nemcsak esztétikailag nem szép, hanem fájdalmat is okoz, hiszen feszíti az ott lévő szöveteket. Ezen kívül lelassítja a gyógyulási folyamatokat is, legyen szó gyulladásról, vagy nagyobb betegségről a szervezetben. Az ott felhalmozódó folyadék mindenképpen lassítja a gyógyulást.

Emiatt fontos az egészséges nyirokkeringés. A Bioptron fényterápia erre is kifejezetten jó hatással van, segíti a nyirokkeringést, így gyorsabban felépülhetünk egy-egy betegségből, lerövidülhet a fájdalommal töltött időszak.

Nézd meg videónkat ebben a témában!

 

 

Hozzászólás beküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.