30 éves a Bioptron

A Bioptron hiperfény hatékony fegyver a vírusfertőzések elleni küzdelemben

A 2020 elején megjelent SARS-CoV-2 vírus tele van meglepetésekkel. A szakemberek először azt gondolták, hogy ez egy légúti vírus, de ma már tudjuk, hogy egyéb szervrendszerekre is hatással van és hónapokig is a szervezetben maradhat. A legfrissebb kutatások szerint a koronavírus-fertőzöttek maradandó tüdőkárosodást is szenvedhetnek. A vírus a legyengült immunrendszerű emberekre jelenti a legnagyobb veszélyt.

Kérdés, hogy mire képes még ez az új vírus?

Amíg a tudományos közösség nagy erőfeszítéssel dolgozik a COVID-19 elleni gyógyszereken, illetve vakcinán, addig a legjobb védekezési mód az immunrendszerünk erősítése.

Ez év júniusában az Oroszországi Egészségügyi Minisztérium a COVID-19 világjárvánnyal szembeni védekezés kapcsán felvett ajánlásai közé egy egyedülálló svájci terméket, a Bioptron hiperfény terápiát. A Bioptron hiperfény terápia használata elsősorban gyulladáscsökkentő hatása miatt ajánlott. A Bioptron ezen felül elősegíti a tüdőváladék ürülését is az enyhébb és a közepesen súlyos kórképpel rendelkező pácienseknél. A Bioptron kedvező hatását Dr. Demurov Taimuraz Misostovich kitüntetett egészségügyi dolgozó is elismerte. Dr. Demurov az oroszországi Rostovban a Bioptron segítségével sikeresen kezelte a Covid-fertőzött pácienseinél fellépő tüdőgyulladást.

Immunerősítés a Bioptronnal

A Bioptron hiperfény terápia klinikailag és orvosilag igazoltan erősíti az immunrendszert. Három évtizednyi piaci siker és több száz klinikai tanulmány tanúskodik arról, hogy a Bioptron által kibocsátott egyedülálló hiperharmonizált fény számos immunfolyamatra kedvező hatást gyakorol a vírusfertőzés különböző szakaszaiban. A Bioptron hiperfény kezelés erősíti az immunrendszert és segíti a szervezet védekezőképességét abban, hogy hosszú távon is ellenálljon a fertőzésnek.

A Bioptron hiperharmonizált fény fertőzések esetén elősegíti a vírusokat semlegesítő nem specifikus immunsejtek – a T-sejtek és a természetes ölősejtek – megjelenését a véráramban.

A vírusfertőzés későbbi szakaszában a szabadalmaztatott Bioptron Hiperfény serkenti az antitestek – pl. az Ig-M – termelését, amelyek rendkívül fontos szerepet játszanak az immunfolyamatok lebonyolításában.

A Bioptron Hiperfény terápia a vírusfertőzés mindegyik szakaszában jelentős gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik, javítja a közérzetet a betegség folyamán és elősegíti az immunsejtek hatékony fellépését a kórokozóval szemben.

Egy nemrég publikált tanulmány (A polarizált fényterápia immunomodulációs hatásai mögött álló mechanizmusok feltárása, Ausztrália, 2019. [Polarized Light Therapy: Shedding Light on the Mechanism underlying Its Immunomodulatory, Australia 2019]) kimutatta, hogy a Bioptron Hiperfény módosítja a DNS-kifejeződést a specifikus immunsejtekben, ami arra utal, hogy a Bioptron képes immunomodulációs hatást kifejteni az emberi szervezetben és gyulladáscsökkentő hatással bír.

Az orvosi kutatások eredményei arra utalnak, hogy az immunrendszerre gyakorolt pozitív hatása mellett a Bioptron képes lehet a tüdőkárosodás mérséklésére azáltal, hogy segít csökkenteni a szövetek gyulladásos állapotának időtartamát.

Már napi 10 perc Bioptron hiperfény terápia is megakadályozhatja a vírust a gazdasejtek elfoglalásában, így csökkentheti a fertőződés mértékét. Ezen felül a fertőzés későbbi szakaszaiban is elősegíti a szervezet védekező mechanizmusainak működését és segít a fertőzés kiújulásának megelőzésében is.

A Bioptron hiperfény – ajánlott orvosi rehabilitációs módszerként – bekerült az Orosz Föderáció Egészségügyi Minisztériuma által kiadott legújabb hivatalos útmutatóba, amely információkat tartalmaz a COVID-19 vírusról, a vírus terjedésének módjairól, a klinikai tünetekről, a diagnózis módszereiről, valamint ajánlásokat fogalmaz meg a betegség kezelésével kapcsolatban. A dokumentum a Bioptron alábbi előnyeit emeli ki:

  • Gyulladáscsökkentő hatás – felszámolja a tüdőben lezajló gyulladásos folyamatok maradványhatásait, valamint megelőzi a hegesedést és a szövetek összenövését (adhézióját). Mindkét komplikáció a tüdő fertőződésekor jelenik meg és merev szövetek kialakulásához vezet, amely légzési nehézségeket eredményez.
  • Erősíti az immunrendszert – elősegíti a szervezet vírusokkal szembeni védekezését, amely gyorsabb gyógyulást eredményez és megelőzi a fertőzés későbbi kiújulását.
  • Javítja a hajszálerek vérkeringését és segíti a jobb véráramlást – ez elősegíti az ödémák felszívódását és hozzájárul a tüdőszövet tömörödésének megelőzéséhez. A tüdő ödémás területein folyadék gyűlik össze, a szövettömörödés viszont azt jelenti, hogy az alacsony oxigénszint miatt a tüdő deformálódik. Mindkét fenti komplikáció bekövetkezhet a tüdő vírusos fertőződése során és jelentősen csökkentik a légzési képességet.
  • Regeneratív hatás – helyreállítja a tüdőszövet sérült struktúráit.
  • Növeli a szervezet energiatartalékait – segít helyreállítani a normál erőnlétet és aktiválja a szervezet öngyógyító folyamatait.
  • Nyugtató, harmonizáló hatást fejt ki a központi idegrendszerre – csökkenti a stresszt és a depressziót, továbbá megelőzi a pszichoszomatikus rendellenességeket és javítja az alvásminőséget.

A Minisztérium ajánlja a Bioptron hiperfény terápia napi szintű használatát az alábbi protokoll szerint:

A. A szegycsont közepén – 4 perc
B. Azon a területen, ahol a tüdő gyulladt (leggyakrabban a mellkas oldalán és hátsó részén) – 6 perc
C. A napfonaton (a szegycsont és a köldök közötti részen) – 4 perc
D. A lapockák közötti részen – 1-6 perc
E. A gerincoszlop két oldalán – 6 perc

Ajánlott Bioptron fényterápiás kezelési pontok.

Ajánlott Bioptron fényterápiás kezelési pontok.

A Bioptron Pro1 és a Bioptron MedAll fényterápiás készülékeket, illetve a hozzájuk elérhető fullerén hiperfény szűrőket (Pro1 fullerén szűrő, MedAll fullerén szűrő) megtalálod webshopunkban, ahol már kedvező részletfizetési konstrukcióval is vásárolhatsz! Egy Bioptron MedAll például már havi 9798 Ft-tól a tiéd lehet!

 

Hozzászólás beküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.