Egészség

Kapcsold be a Bioptront és kapcsold ki a fájdalmat!

A BIOPTRON fényterápia – a modern orvostudomány legújabb technológiája olyan megoldás, amely enyhülést hoz a fájdalomtól szenvedőknek.

A tél a pihenés és a kirándulások időszaka. A síszezon egyben az az időszak is, amikor könnyen előfordulhat, hogy megsérülünk vagy megerőltetjük a szervezetünket. A gyógyszeres fájdalomcsillapítók használata megterheli a szervezetet, és biztosan nem a legjobb módszer a fájdalom elleni küzdelemben. Ezért a modern orvostudomány visszatér a fényterápia ősi módszeréhez, amely mellékhatások nélkül csökkenti a fájdalmat. Már elődeink is felfedezték a fény gyógyító tulajdonságait. Az elmúlt évtizedekben ezt a módszert továbbfejlesztettük és ma már nagy sikerrel alkalmazzuk. A BIOPTRON fényterápia segítségével te is enyhítheted a fájdalmaidat gyógyszerek nélkül, akár otthonodban is!

A BIOPTRON készülékek polarizált és polikromatikus fényt bocsátanak ki, amely a látható és infravörös spektrum kombinációja. A BIOPTRON polarizált fény hatékonyan alkalmazható a mozgásszervi sérülésekkel kapcsolatos fájdalmak, például hát- / gerincfájdalmak, fejfájás, ízületi és reumatikus fájdalmak kezelésére. A BIOPTRON fényterápia lágyszöveti sérülések gyógyításában is alkalmazható (pl. izomgörcsök, ficamok, rándulások, ficamok és sérülések) és eredményes a különféle sérülések, égési sérülések és műtéti sebek látható hegeinek is csökkentésében is. Alkalmazható továbbá ficamok és sportsérülések kezelésére, az izmok ellazítására, valamint a duzzanatok és a bőrpír csökkentésére. A fény serkenti az endorfinok termelését, amely természetes fájdalomcsillapító hatást eredményez.

A BIOPTRON a szervezetünk természetes folyamatait aktivizálja, ezért a fájdalomcsillapítókkal ellentétben nem okoz nemkívánatos mellékhatásokat. A Bioptron készülékek felhasználóbarátok. Az ajánlott terápiás időtartam mindössze napi 8 perc. Ez kevésnek tűnhet, de mégis rendkívül sokat jelent a szervezet számára! A fényterápiás kezelést minden nap, lehetőleg heti 5 napon kell végezni, akár betegségmegelőzés céljából is – ilyen esetben elég napi 1 kezelés, betegség, sérülés kezelése esetén pedig napi 3-5 alkalom ajánlott.

A BIOPTRON fény már nem csak az orvosok és klinikák által alkalmazott terápia. A BIOPTRON Pro 1 terméknek köszönhetően ez az egyedülálló technológia az otthonod is szerves része lehet.

A BIOPTRON fényterápiás rendszer a terápia úttörőjének – Niels Ryberg Finsennek – az eredményei alapján működik, aki 1903-ban orvosi Nobel-díjat kapott az orvostudományok fejlődéséhez való hozzájárulásáért.

A Bioptron fényterápia javasolt alkalmazása:

  • sérülések, illetve a csontok és az ízületek túlterhelése esetén (inak húzódása, horzsolások, zúzódások, rándulások).
  • izomfájdalmak és izommerevség csökkentése
  • a gerinc és az ízületek fájdalmának enyhítése, például intenzív testmozgás után
  • elősegíti a sebek gyógyulási folyamatait (poszttraumás sebek, műtét utáni sebek, égési sérülések, felfekvések, fekélyek)
  • reumatikus betegségek esetén (enyhülést hoz az ízületek degeneratív betegségei esetén fellépő tünetekre, fokozza a fizikai aktivitást)

Bioptron – megszelídítettük neked a természet erejét!

Hozzászólás beküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.