Receptek

Hazai ízek a Zeptertől – marhahúsleves 20 perc alatt

Videósorozatunkban mindenki által kedvelt, hazai ételeket készítünk el, természetesen Zepter edényekben, Zepter módon, minimális hozzáadott zsiradékkal vagy anélkül, rendkívül gyorsan, kímélve és megőrizve a tápanyagokat, a megszokott főzési idő töredéke alatt. Szeretnénk megmutatni nektek, hogy a hazai ételeket is el lehet készíteni egészségesen és anélkül, hogy lemondanátok a megszokott ízekről és fűszerekről, ráadásul mindezt úgy, hogy a megszokottnál jóval kevesebb időt töltötök a konyhában. Ha többre vagytok kíváncsiak, ha esetleg magatok is kipróbálnátok, amit a videóinkban láttatok, bátran lépjetek kapcsolatba kereskedő kollégáinkkal, látogassátok meg üzleteinket és képviseleteinket vagy kérjetek segítséget tőlünk!

 

ÖSSZETEVŐK:

  • fél kg csontos marha lábszár
  • 2 liter tisztított víz
  • 2 db sárgarépa
  • fél fej karalábé
  • 2 fej vöröshagyma
  • 2 db fehérrépa
  • fél fej zeller
  • 1 db paradicsom
  • 1 db paprika
  • 3-4 gerezd fokhagyma
  • 2-3 db babérlevél
  • 1 evőkanál egész bors
  • 1 evőkanál egész só

ELKÉSZÍTÉS:

  1. Tedd az összetevőket egy 5,8 literes Zepter Z-2058 edénybe – a répát, a karalábét, a hagymát, a fokhagymát, a fehérrépát és a zellert felaprítva, a paprikát és a paradicsomot pedig egészben
  2. Rögzítsd az edényre a Syncro-Clik gyorsfőző fedőt
  3. Forrósítsd az edényt magas hőfokon (240°C) addig, amíg a gyorsfőző fedő piros gombja fel nem emelkedik
  4. Ezután csökkentsd a hőfokot 120°C-ra, majd főzd 15 percig
  5. Végül tálald a levest Imperial Gold Creme porcelánban

Jó étvágyat kívánunk!

Hozzászólás beküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.