Receptek

Egészséges receptek a Zepterrel – Skorpióhal zöldségekkel

Bármikor jöhet egy egészséges és tápláló fogás! Ha megkívántál valamilyen tengeri ételt, akkor nagyon ajánljuk a skorpióhalat. Természetesen az aranydurbincs (orata) vagy a tengeri sügér (branzino) is tökéletes.

Hozzávalók:

  • Skorpióhal filék
  • Koktélparadicsom
  • Újhagyma
  • Répa
  • Friss zöldfűszerek
  • Olívaolaj

Elkészítés:

  1. Aprítsd fel, majd keverd össze a zöldségeket és a zöldfűszereket.
  2. Fektesd le a halfiléket, egyengesd el rajtuk a zöldség- és zöldfűszerkeveréket, majd tekerd fel a filéket.
  3. Tedd a egy hideg (nem előmelegített) edénybe. Ha Zepter edényt használsz, akkor ne feledd: nincs szükség hozzáadott olajra.
  4. Tedd a maradék zöldséget az edénybe és állítsd a hőforrást közepes hőfokra. 5 perc után csökkentsd a hőfokot és párold további 10 percig.
  5. Már kész is! Tálalás előtt locsolj rá némi olívaolajat.

A Zepter Masterpiece edényekkel hozzáadott víz-, olaj- vagy zsiradék nélkül, illetve alacsonyabb hőmérsékleten főzhetsz, így az ételek megőrzik értékes vitamin- és ásványianyag-tartalmukat. A Masterpiece edénykollekciót megtalálod webshopunkban!

Hozzászólás beküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.