Receptek
Egészséges receptek a Zepterrel – Skorpióhal zöldségekkel
Bármikor jöhet egy egészséges és tápláló fogás! Ha megkívántál valamilyen tengeri ételt, akkor nagyon ajánljuk a skorpióhalat. Természetesen az aranydurbincs (orata) vagy a tengeri sügér (branzino) is tökéletes.
Hozzávalók:
- Skorpióhal filék
- Koktélparadicsom
- Újhagyma
- Répa
- Friss zöldfűszerek
- Olívaolaj
Elkészítés:
- Aprítsd fel, majd keverd össze a zöldségeket és a zöldfűszereket.
- Fektesd le a halfiléket, egyengesd el rajtuk a zöldség- és zöldfűszerkeveréket, majd tekerd fel a filéket.
- Tedd a egy hideg (nem előmelegített) edénybe. Ha Zepter edényt használsz, akkor ne feledd: nincs szükség hozzáadott olajra.
- Tedd a maradék zöldséget az edénybe és állítsd a hőforrást közepes hőfokra. 5 perc után csökkentsd a hőfokot és párold további 10 percig.
- Már kész is! Tálalás előtt locsolj rá némi olívaolajat.
A Zepter Masterpiece edényekkel hozzáadott víz-, olaj- vagy zsiradék nélkül, illetve alacsonyabb hőmérsékleten főzhetsz, így az ételek megőrzik értékes vitamin- és ásványianyag-tartalmukat. A Masterpiece edénykollekciót megtalálod webshopunkban!
nincs hozzászólás