Egészség

Egészséges ételek és éltető levek csak könnyedén

Az egészséges táplálkozás fontosságát egyre többen felismerjük. A Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének legfrissebb ajánlása szerint egészségünk megőrzése érdekében fontos, hogy minden nap fogyasszunk friss zöldséget és gyümölcsöt, továbbá hogy a napi étrendünk felét zöldségek és gyümölcsök tegyék ki. Ezt azonban nem olyan könnyű megvalósítani, hiszen a különféle zöldségek és gyümölcsök meghámozása, szeletelése, feldolgozása és elkészítése igen időigényes feladatok, amelyekre a rohanó hétköznapok során nem feltétlenül van időd. Ráadásul mindegyik művelethez külön eszközökre, gépekre és edényekre van szükség, ami a kisebb konyhákban problémát okozhat – nem beszélve a sokféle eszköz tisztításáról és elpakolásáról, ami újabb értékes perceket vesz el a napodból.

A Zepter két trendi, helytakarékos és praktikus megoldást is kínál, amelyekkel egyszerűbben és gyorsabban biztosíthatod a napi vitaminszükségleted: A More Juice Press gyümölcsprést és az automata főzőfunkcióval rendelkező ArtMix robotgépet.

More Juice Press – A gyümölcslé készítés új dimenziója

A More Juice Press az úgynevezett lassú préselés technológiával dolgozik: a gyümölcsdarabokat a spirálcsavar lassú, folyamatos mozgással a hálós szűrőnek préseli, így hatékonyan elkülöníti a levet és a szilárd részeket. Percenként 54 fordulattal dolgozik, ezért nincs hőtermelődés. A More Juice Press innovatív lassú préselési technológiájával akár 6-szor több vitamin és enzim marad meg az elkészült dzsúszban, mint a hagyományos facsarógépekkel készült levek esetében, így jóval ízletesebb és tápanyagban gazdagabb leveket készíthetsz!

A More Juice Press-t megrendelheted webshopunkban.

ArtMix – Turbózd fel magad!

Az ArtMix tökéletesen illeszkedik a mai modern, rohanó életmódhoz. Sokoldalúsága hihetetlenül megkönnyíti a konyhai feladatokat. Az ArtMix a személyes séfed, akire mindig számíthatsz, legyen szó turmixokról, smoothie-król, frissítő italokról vagy akár zöldségek és húsok párolásáról. Robotgépünk megtervezésekor az elsődleges szempont az volt, hogy ez az eszköz a lehető legnagyobb segítséget nyújtsa neked a mozgalmas hétköznapok során: felejtsd el a mosogatást és a különféle időrabló konyhai feladatokat!

Az ArtMix robotgépet megrendelheted webshopunkban.

Nézd meg őket működés közben!

A két készüléket részletesen bemutatjuk április 27-i Gála Prezentációnkban:

More Juice Press vagy ArtMix? Miért ne lehetne mindkettő?

Különleges ajánlatunk keretében a More Juice Press gyümölcsprést és az ArtMix robotgépet együtt 35.900 Ft kedvezménnyel vásárolhatod meg.

Vásárláskor érdemes csatlakozni a Zepter Club Live 100-hoz, hiszen klubtagok részére további 44.000 Ft kedvezményt biztosítunk, így ez a két nagyszerű konyhai segítőtárs összesen 79.900 Ft kedvezménnyel lehet a tiéd!

Különleges ajánlatunkat megtalálod a webshopunkon.

 

 

Hozzászólás beküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.