Egészség

Boldog karácsonyt kívánunk!

Az év végéhez közeledve ahogyan az egyes emberek, úgy a vállalkozások is számot vetnek magukkal. Így tettünk mi is és kiemeltünk néhány fontos eseményt a Zepter Magyarország életéből. Visszatekintve úgy érezzük, hogy sikeres és eredményes évet zárunk és lelkesedéssel, komoly energiával fogjuk belevetni magunkat a 2020-as üzleti évbe is.

A Zepter minden területen az egészséges életstílus megvalósításáért küzd. Megoldásaink mindegyikének egyetlen célja, hogy a partnereink életét könnyebbé, boldogabbá és akár hosszabbá varázsolhassuk. Legyen szó az egészséges étkezésről, vagy akár a mindennapjainkban használt egyéb megoldásainkról, de akár a munkánkról, a küldetésünkről is.

Ezek közül szemezgettünk néhány igazán érdekeset.

 

EGÉSZSÉGES ÉTKEZÉS

A Zepter a kezdetek óta rendelkezik egy méltán népszerű főzőrendszerrel, mellyel egyszerűbben, egészségesebben és takarékosabban tudjuk elkészíteni az ételeket. Igyekszünk megragadni minden kiemelkedő eseményt, hogy régi és leendő ügyfeleink találkozhassanak velünk.

2019-ben is jelen voltunk a Konyhakiállításon, a Garden Expon és az Otthon Design kiállításon is, ahol legnépszerűbb termékeinket nemcsak megtekinthette a nagyközönség, hanem ki is próbálhatta. Több ezer emberrel sikerült kapcsolatot építenünk, akik mindannyian tudnak azonosulni az egészséges életmódot szolgáló küldetésünkkel.

Az év második felében megjelentünk a Jászság legnagyobb kiállításán a Jász Expon és az évtizedes hagyományokkal rendelkező békéscsabai Kolbászfesztiválon is.

Az év folyamán több alkalommal vendégeltük meg ügyfeleinket az elegáns BéTerv Lakásétteremben, ahol Biró Botond Boldizsár, a Parfümséf olyan felejthetetlen fogásokkal kápráztatta el vendégeit, melyek mindegyikét a Zepter Masterpiece főzőrendszerében készítette. Ezek az emlékezetes rendezvények 2020 második felében is folytatódnak.

 

EGÉSZSÉGES MINDENNAPOK

Természetesen az egészségért nemcsak a helyes táplálkozással tehetünk, hanem szervezetünk frissen tartásával is. A Bioptron termékcsalád megoldásai nélkülözhetetlen társaink lehetnek a prevencióban, hiszen akár már napi 10 perces használattal az egész szervezetünkre jótékony hatást gyakorolhatunk. És természetesen a fényterápiára a mozgásban gazdag aktív életünk során is számíthatunk, hiszen a legnagyobb körültekintés mellett is érhetnek minket kisebb-nagyobb sérülések, melyekre mono- vagy komplementer terápiaként a Bioptron fényterápia eredményesen használható.

A Bioptron ismertsége és elismertsége egyre növekszik, három éve a háziorvosok képzésének része a fényterápia, amellyel szeretnénk elérni, hogy ez a széles körben elérhető természetes gyógymód minden betegséggel küzdő ember életében jelen lehessen.

A Magyarország Átfogó Egészségügyi Szűrőprogramjában való részvételhez 74 szakmai szervezet támogatása szükséges. 2019-ben a Bioptron megint főtámogatóként volt jelen az országot járó szűrőkamionon és vált elérhetővé korcsoporttól és foglalkozástól függetlenül minden ember számára, akinek fontos saját és családja egészsége.

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozók Kongresszusán is kiállítottunk, sőt Dr. Vajer Péter a Bioptron orvostanácsadója előadást tartott a Fényterápia – múlt, jelen és jövő címmel. A szakdolgozók többsége már ismerte, sőt használta a Bioptront a munkája során. Az új fejlesztések azonban az ő figyelmüket is felkeltette.

A Bioptron nemcsak a gyógyításra, hanem a megelőzésre is nagy hangsúlyt fektet. Ezen törekvésünk részeként kezdtük el ügyfeleink körében az ABI boka-kar-index mérést, amely gyors és fájdalommentes módja annak, hogy a páciens megbízható képet kapjon az érhálózatának állapotáról. A vizsgálatot szakképzett egészségügyi dolgozók végzik, akik az érdiagnosztikai vizsgálatot követően a mérési eredményeket átadják a résztvevőnek. Ügyfeleink ezzel a kinyomtatott eredménnyel tudják felkeresni háziorvosukat, aki probléma esetén a megfelelő szakorvoshoz irányítja a betegét.

2019-től a Magyar Alvás Szövetség szakmai partnerei vagyunk, ugyanis két termékünk, a Bioptron MedoLight BluDoc és Tesla HyperLight szemüvegek közös alkalmazásával sokat tehetünk az energikus nappalokért és az azt követő pihentető alvásért is. A Magyar Tudományos Akadémián rendezett Alvás Világnapon kiállítóként voltunk jelent, sőt az Alvás Szövetség szervezésében meghirdetett Sleep Friendly Hotel díjazásában is részt vettünk, ahol a két hazai díjazottnak egy-egy TherapyAir iOn légterápiát ajánlottunk fel a kristálytiszta levegőjű szállodai szobák biztosítása érdekében.

Az év folyamán további rendezvények egész során vettünk részt, így például a Budapesten megrendezett Baba Expon és Bus Expon, támogatói voltunk a győri Országos Squash Bajnokságnak és a Corinthia Grand Hotelben rendezett elegáns Ügyvédestélyi Bálnak is. Idén második alkalommal támogattuk a Mentsük meg a gesztenyéskertet! programot, ahol a 100 éves Bálint gazdát köszöntöttük és egy a nevével ellátott táblával jelölt gesztenyefa került elültetésre a tiszteletére.

 

EGÉSZSÉGES MUNKAHELY

A Zepter akkor lehet sikeres, ha a munkatársai is sikeresek. Büszkék vagyunk rá, hogy 1991 óta kínálunk olyan együttműködési lehetőséget, amely maximális szakmai kiteljesedést jelent mindazok számára, akik nem zárkóznak el az értékesítési szakma szépségeitől és kihívásaitól.

Természetesen szeretnénk a csapatunkba sok-sok új, lelkes Y és Z generációs fiatalt is, akik keresik az utat az önmegvalósításra, vagy csak szeretnék kipróbálni magukat egy olyan területen, amely garancia a kommunikációs képességek fejlesztéségeik és önbizalmuk növelésére.

Ezért alapítottuk új brandünket Hyperz néven, ahol egy szűkített termékportfólióval, fiatal mentorok segítségével támogatjuk meg a fiatalokat. Számunkra nagyon fontos a jó hangulat és az érzés, hogy élvezzük a munkánkat. Ezért döntöttünk úgy, hogy olyan MeetUp-okat szervezünk, ahol betekintést engedünk az életünkbe. Meggyőződésünk szerint, ha tetszik Neked a csapatunk, a küldetésünk, a termékeink, ha szeretnél ennek a céltudatos közösségnek a tagja lenni, akkor a MeetUp-on szerzett tapasztalataid után nem kérdés, hogy csatlakozol-e hozzánk.

És ha már csapattag vagy, akkor nem kell kimaradnod semmilyen buliból sem. Rendszeresek a kisebb-nagyobb összejövetelek, csapatépítők, közös programok. Az év közepén tartjuk a Nyári Értekezletet, melyre minden aktív kollégát elvárunk. Idén is a közvetlenül a parton fekvő Balaton Hotelben tartottuk a meetinget, melyet fergeteges, hajnalig tartó partyval zártunk.

De hasonlóan nagy érdeklődésre tartott számot az idei Zepter Karácsonyi Vacsora és Party, melynek a Marriott Courtyard adott otthont. A fenti kép is itt készült. Munkatársaink sugároznak a jókedvtől és örömtelin emelik poharukat Rád, kedves Olvasónkra, aki követsz minket és talán már a csapatunk tagjává is váltál.

Békés, boldog karácsonyt és egészségben gazdag boldog új évet kíván a Zepter Team!

Hozzászólás beküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.