Egyéb

Tudtad, hogy egészségpénztári számlára is vásárolhatsz Bioptron termékeket?

A Bioptron termékek akár OTP Egészségpénztár számlára is megvásárolhatók, így az EP tagként ezek vonatkozásában is élvezheted a közel 20% extra megtakarítást!

Ráadásul most még jobban megéri csatlakoznod az OTP Egészségpénztárához, hiszen különleges nyereményjátékkal csábítják az új egészségpénztári tagokat:

Ha 2021. április 15-2021. június 15. között nyitsz OTP Egészségpénztári számlát és teljesíted a játék feltételeit, megnyerheted a fél millió forintos fődíjat vagy a 100 db Rossmann ajándékkártya egyikét!

Ne feledd, egészségpénztári egyenlegedből Bioptron MedAll, Bioptron PRO1, Bioptron MedoLight Red és BluDoc termékeket, sőt akár Zepter HyperLight szemüvegeket is vásárolhatsz!

Egészségpénztárban megtakarítani pedig nagyon megéri, hiszen közel 20% pluszforrást hozhat számodra.

Ha már csatlakoztál az OTPEP-hez, akkor szólj családodnak, barátaidnak!

A részleteket megtalálod ezen a linken: bit.ly/3gjRtXk

A Bioptron termékcsalád tagjai a legnépszerűbb Zepter termékek közé tartoznak, nem véletlenül: fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő és sejtregeneráló hatásával a polarizált fény számos egészségi probléma kezelésében jelent hatékony segítséget. Tudományos kutatások igazolták, hogy a Bioptron fény stimulálja a szervezet regeneratív folyamatait, segít a mozgásszervi panaszok és a sportsérülések kezelésében, gyorsítja a sebgyógyulást, erősíti az immunrendszert, csökkenti (vagy akár meg is szünteti) a fájdalmat és a különféle bőrproblémákat, valamint enyhíti a depresszió tüneteit. A fentiek mellett a Bioptron kedvező hatásai a szépségápolás és az anti-aging kezelések területére is kiterjednek, mivel a készülék fénye serkenti a bőr fibroblaszt sejtjeinek megújulását. Ez azért lényeges, mert a fibroblaszt sejtek felelősek a bőr megfelelő kollagén- és elasztin-termeléséért. Az eredmény láthatóan simább és rugalmasabb bőr, amelyen csökken a ráncok mélysége.

Bioptron Pro1

Bioptron fényterápia

Bioptron Pro1

A Bioptron Pro1 a BIOPTRON termékcsalád közepes méretű fényterápiás készüléke. A különböző BIOPTRON készülékek között az egyetlen különbség a szűrőjük átmérője, így a kezelt terület nagysága. Minden BIOPTRON fényterápiás készülék fénye optimális mélységben hatol be a szövetekbe, ahol biostimulációs hatást fejt ki a gyorsabb gyógyulás és a fájdalomcsökkentés érdekében. Szintén mindegyik BIOPTRON készülékre igaz, hogy serkenti a helyi vérkeringést és sejtszinten képes stimulálni a regeneratív folyamatokat az egész szervezetben, nem csak a kezelt területen.

Bioptron MedAll

Bioptron MedAll

A BIOPTRON-t 30 évnyi intenzív kutatás, több száz klinikai vizsgálat, és jelentős technológiai beruházások tették a világ vezető fényterápiás készülékévé a gyógyászat és a szépségápolás terén. A kis méretű, mégis jelentős teljesítménnyel bíró, svájci gyártású BIOPTRON MedAll klinikai vizsgálatokkal és tanúsítvánnyal igazoltan képes elősegíteni a gyógyulást és csökkenteni a fájdalmakat számos egészségi probléma esetén. Ezt az egyszerűen kezelhető orvostechnikai eszközt otthoni használatra tervezték, de egészségügyi szakemberek is alkalmazhatják kórházakban, klinikákon és wellness- vagy sportközpontokban. Fontos kiemelni, hogy a BIOPTRON polikromatikus fény spektruma 100%-ban biztonságos és nem tartalmaz UV sugárzást. A BIOPTRON MedAll-lal saját kezedbe veheted a fényterápia gyógyító erejét és számos egészségi problémát kezelhetsz eredményesen.

Bioptron Medolight Red

Bioptron Medolight Red

Bioptron Medolight Red

A Medolight egy hordozható fényterápiás eszköz, amely csökkenti a fájdalmat és a gyulladásokat, valamint hozzájárul a betegségek megelőzéséhez és a gyorsabb gyógyuláshoz. Otthoni vagy professzionális környezetben, egészségügyi intézményekben is vény nélkül alkalmazható. Klinikailag igazoltan enyhíti az ízületi- és izomfájdalmakat, csökkenti a gyulladásokat, serkenti a vérkeringést, csökkenti a véraláfutásokat, erősíti az immunrendszert, javítja az anyagcsere-folyamatokat, hozzájárul a szív- és érrendszeri betegségek megelőzéséhez, valamint javítja a közérzetet.

Bioptron Medolight BluDoc

Medolight BluDoc

Medolight BluDoc

A Medolight BluDoc korszerű technológia segítségével aktivál számos élettani szempontból fontos enzim-folyamatot a szervezetben. A készülék fénye (amely lényegében elektromágneses energia) serkenti az adenozin-trifoszfát (ATP) termelést a sejtekben, így képes feltölteni a sejtek energiatartalékait. A Medolight BluDoc által kibocsátott kék fénytartományt a szervezet bizonyos fényérzékeny struktúrái (pl. a flavinok, a porfirinek, a karotinoidok) képesek hatékonyan elnyelni, amely helyreállítja a bőr megfelelő biológiai működéséhez szükséges fotokémiai folyamatokat. A kék fény a szervezet számos egyéb folyamatában is aktív szerepet játszik.

Hyperlight Eyewear® szemüvegek

Tesla hyperlight szemüveg beltéri és kültéri használatra

Zepter Hyperlight szemüveg

A Hyperlight Eyewear® szemüvegek egyedülállóak a piacon és teljesen másképp működnek, mint a hagyományos szemüvegek. A Hyperlight okos szemüvegek az ártalmas fénytípusokat – legyen szó akár mesterséges fényforrásokról (pl. LED-ekről, neonlámpákról, TV- és számítógép képernyőkről, vagy mobil eszközök kijelzőiről), akár a napfény ártalmas tartományairól – hiperharmonizált fénnyé alakítják, amely a szem és az agy számára is kedvező. A Hyperlight Eyewear® szemüvegek hozzájárulnak a koncentráció és a memóriafunkciók javításához, illetve a produktívabb munkavégzéshez; segítenek a gyorsabb döntéshozatalban; kontrasztosabb látást biztosítanak; csökkentik a tükröződéseket és az erős fények vakító hatását; valamint segítenek elkerülni a szemfáradtságot. Egyedülálló szemüvegeink a hormonháztartásra is kedvező hatást gyakorolnak, mivel segítenek optimalizálni a “boldogsághormonok” és az “örömhormonok” (szerotonin és dopamin), valamint a stresszhormon (kortizol) szintjét a szervezetben. A Hyperlight szemüvegek rendszeres viselése a fentieken túl segít az alvásminőség javításában, a pszichológiai egyensúly helyreállításában, az önbizalom erősítésében és a szervezet energiaszintjének fenntartásában is. Amellyett, hogy a Hyperlight Eyewear® zárt térben és a szabadban is hordható és számos tekintetben javítja az életminőségedet, egyúttal egy divatos és modern kiegészítő is. Széles modellkínálatunkban minden arcformához megtalálod a legjobban passzoló keretet.

Egészségpénztári számláddal nem csak ezeket méltán közkedvelt Zepter termékeket vásárolhatod meg, hanem új OTP EP tagként még nyerhetsz is!

Lépj be te is az Egészségpénztárba!

Hozzászólás beküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.