Receptek

Hazai ízek a Zeptertől – marhapörkölt párolt burgonyával 40 perc alatt

Videósorozatunkban mindenki által kedvelt, hazai ételeket készítünk el, természetesen Zepter edényekben, Zepter módon, minimális hozzáadott zsiradékkal vagy anélkül, rendkívül gyorsan, kímélve és megőrizve a tápanyagokat, a megszokott főzési idő töredéke alatt. Szeretnénk megmutatni nektek, hogy a hazai ételeket is el lehet készíteni egészségesen és anélkül, hogy lemondanátok a megszokott ízekről és fűszerekről, ráadásul mindezt úgy, hogy a megszokottnál jóval kevesebb időt töltötök a konyhában. Ha többre vagytok kíváncsiak, ha esetleg magatok is kipróbálnátok, amit a videóinkban láttatok, bátran lépjetek kapcsolatba kereskedő kollégáinkkal, látogassátok meg üzleteinket és képviseleteinket vagy kérjetek segítséget tőlünk!

 

ÖSSZETEVŐK:

  • 60 dkg burgonya
  • 60 dkg marha lapocka
  • 1 dl tisztított víz
  • 2 fej vöröshagyma
  • 3 db paradicsom
  • 2 db TV paprika
  • 1-2 ek. őrölt paprika
  • 1 tk. fekete bors
  • 1 tk. só

ELKÉSZÍTÉS:

  1. Tedd a felkockázott krumplit egy 2 literes edénybe és adj hozzá 2 dl tisztított vizet
  2. Forrósítsd az edényt lefedve, magas hőfokon (240°C) addig, amíg az edény fedőjének mutatója el nem éri a zöld mező közepét
  3. Ezt követően csökkentsd a hőfokot 90°C-ra és főzd 15 percig
  4. Tedd a felkockázott marhahúst az 5,8 literes edénybe
  5. Pirítsd le a húst
  6. Aprítsd fel a 2 fej hagymát MixSy multifunkciós robotgéppel, majd add a hagymát a húshoz
  7. Add a húshoz a felaprított paradicsomot és paprikát, az őrölt paprikát, a fekete borsot és a sót is
  8. Rögzítsd az 5,8 literes edényre a Syncro-Clik gyorsfőző fedőt
  9. Forrósítsd az edényt magas hőfokon (240°C) addig, amíg a gyorsfőző fedő piros gombja fel nem emelkedik
  10. Ezután csökkentsd a hőfokot 120°C-ra, majd főzd 15 percig
  11. Végül tálald a levest Imperial Gold Creme porcelánban

Jó étvágyat kívánunk!

Hozzászólás beküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.