Friss

Egy okos döntés. Millió boldog pillanat.

Üdvözlünk a Zepter Club Live 100 programjában, köszönjük, hogy most csatlakoztál közösségünkhöz!

Legyél részese az egészségmissziónknak, és válassz egy Zepter HyperLight szemüveget termékmintának most 60% kedvezménnyel!

 

A Zepter International fennállásának 35. évfordulója alkalmából a Club Live 100 tagoknak lehetőséget kínálunk arra, hogy a rendkívüli kedvezménnyel vásárolhassák meg a Hyperlight® szemüvegek egyikét termékmintaként.

Hívd meg családod és barátaidat is, hogy csatlakozzanak a Club Live 100-hoz!

A Hyperlight® szemüveggel többet láthatsz, gyorsabban gondolkodhatsz, jobban érezheted magad és a legtöbbet hozhatod ki magadból!

 

HOZZ EGY DÖNTÉST, AMELY MEGVÁLTOZTATJA AZ ÉLETEDET!

A tudományos közösség egyre több bizonyítékot publikál a káros beltéri és kültéri fénynek való túlzott kitettség egészségünkre gyakorolt negatív hatásairól.

Minden a szemünkkel kezdődik, amely a különböző fénytípusok nagy részét elnyeli.

A legújabb kutatások szerint a fényt, pontosabban a fotonokat és a fényenergiát, amelyekből áll, módosítani kell ahhoz, hogy olyan kedvező élettani hatásokat érjünk el, amelyek túlmutatnak a kereskedelemben kapható napszemüvegek és kék fényt blokkoló megoldások által nyújtott egyszerű védelmen.

A 15 év kutatás és fejlesztés eredményeként létrehozott – és a közelmúltban szabadalmaztatott – technológia, a Hyperlight® szemüveg jelenleg az egyetlen olyan megoldás a világpiacon, amely nem csak a normál és kékfény-védelmet nyújt, hanem a fény átalakításával az egészségünket is védi.

A Hyperlight Optics® lencsék C60 fullerén molekulákat tartalmaznak, amelyek egyéb egyedülálló tulajdonságaik mellett másodpercenként 18 milliárdszor forognak, így a mesterséges forrásokból (LED, neonfények, TV képernyők, mobiltelefonok, elektronikus eszközök stb.) érkező fényt, valamint a természetes napfény káros sugárzását hiperharmonizált fénnyé alakítják át, amely optimális és jótékony hatással van a szemünkre és az egész szervezetre.

A Hyperlight® okosszemüveg javítja a koncentrációt és a memóriát, segít a hatékonyabb és gyorsabb döntéshozatalban, növeli a produktivitást és a hatékonyságot, elősegíti a kontrasztosabb látást, segít megelőzni a szemfáradtságot, csökkenti a tükröződést és a hirtelen erős fény okozta vakító hatást. A hiperharmonizált fény hatással van az agyban lévő legfontosabb neurotranszmitterek, vagyis a melatonin, a szerotonin és a dopamin kiválasztására.

Ennek eredményeként a Hyperlight® szemüveg viselése javítja a hangulatot, csökkenti a stresszt, a depressziót és a szorongást, szabályozza az alvási ciklust és helyreállítja a pszichológiai egyensúlyt.

Használd fel a kedvezményedet!

Kedvezményes ajánlatunkat keresd tanácsadódnál, bemutatótermeinkben és webshopunkban a ZHE60 kuponkóddal:

https://shop.zepter.hu/medical/hyperlight-eyewear

Webshopos megrendelés esetén a Szeretnék Club Live 100 tag lenni jelölőnégyzetet be kell ikszelni ahhoz, hogy a rendszer megadja majd a ZHE60 kuponkódhoz tartozó kedvezményt.

Próbáld fel a kereteket virtuálisan az Instagramon!

A Zepter Hungary Instagram fiókjában minden szemüveget virtuálisan felpróbálhatsz. Kattints ide mobileszközödön a virtuális próbához!

 

 

Hozzászólás beküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.