Terméktámogatás – Szájhigiéniai termékek

Terméktámogatás – Szájhigiéniai termékek

 

A Zepter egy új, klinikailag tesztelt megoldást kínál, amely egyesíti a legkorszerűbb svájci és német technológiákat és bizonyítottan hatékony segítséget nyújt a fogágybetegségek megelőzésében, valamint a csökkenti a fogágy sorvadását az ínybetegséggel rendelkezők esetében. Ezen technológiák alkalmazása a szájápolásban hasznos befektetés, hiszen jelentősen hozzájárulnak a szájüreg és az egész szervezet egészségének hosszú távú megőrzéséhez. További információkat tájékoztató brosúránkban olvashat:

PerioSafe szájhigiéniai termékek – tájékoztató brosúra

PerioSafe Oral Health fogkrém

Élethosszig megőrizni természetes fogainkat egyáltalán nem könnyű. Ennek fő oka a szájüregi gyulladás, amelyet a plakk, a lepedék, a baktériumok, és egyéb kórokozók váltanak ki. A PerioSafe® Oral Health fogkrém hatékony összetevőket és MicroSilver BG™ ezüstrészecskéket tartalmaz az optimális szájhigiénia fenntartása érdekében. A legjobb hatás elérése érdekében javasoljuk, hogy a PerioSafe szájvízzel együtt használja.

További információ és megrendelés webshopunkban.

PerioSafe Oral Health szájvíz

A szájüregi betegségek a megfelelő ápolással megelőzhetők! Szájüregi méregtelenítő termékünk anélkül csökkenti a plakk-képződést, hogy agresszív vegyszerekkel kárt tenne a szájüreg mikrobiális egyensúlyában. A PerioSafe® szájhigiénés termékek hatékonyan csökkentik a plakk-képződés, a fogínyvérzés, és a rossz lehelet kiváltó okait. A készítmény speciális formulája orvosi ezüstrészecskéket (MicroSilverBG™), cinket, és pantenolt tartalmaz a plakk-, illetve lepedékképződés csökkentése, valamint a szájüregi szövetek regenerálódásának elősegítése érdekében.

További információ és megrendelés webshopunkban.