Rólunk

Az egészségesebb és teljesebb életért

A Zepter International nemzetközi cég, mely minőségi fogyasztási cikkeket gyárt, forgalmaz és értékesít világszerte. A termékekhez közvetlen értékesítés útján, illetve a cég üzleteiben és bemutatótermeiben juthatnak hozzá az érdeklődők.

A Zepter megalapítása óta arra törekszik, hogy jobb életminőséget biztosítson vásárlóinak, és nélkülözhetetlen társuk legyen a mindennapokban.

Cégünk az öt kontinens több mint hatvan országában van jelen, így tíz másodpercenként valahol a világban új Zepter bemutató kezdődik.

A Zepter termékek a cég 7 gyárában készülnek, amelyek Németországban, Olaszországban és Svájcban találhatók. A cég több mint
320 000 m²-nyi irodával és bemutatóteremmel büszkélkedhet a világ számos nagyvárosában.

A sikertörténet számokban is mérhető: az elmúlt években több mint 80 000 000 vásárlónk volt.

A Zepter sikereit nem csupán hosszú távú elképzeléseinek és innovatív termékeinek, de jól szervezett értékesítési hálózatának is köszönheti, amely világszerte több mint 100 000 tanácsadóval működik. A Zepter büszke kiválóan képzett értékesítési menedzsereire, akikre egészség- és szépségmissziójának küldötteiként tekint.

Az egészségesebb és teljesebb életért

CÉLJAINK

Egy magasabb eszme

„Büszkék vagyunk termékeinkre, kiváló minőségükre, egyéni formavilágukra és fejlett gyártási technológiánkra. Élvezzük a munkánkat és megbecsüljük munkatársainkat. Legfőbb célunk, HOGY ÖN EGÉSZSÉGESEBB ÉS TELJESEBB ÉLETET ÉLHESSEN.”

Philip Zepter, a Zepter International elnöke

A Zepter International elnöke, Philip Zepter nem pusztán üzleti vállalkozást alapított, hanem egy markáns gondolati irányvonalat is meghatározott, melynek fókuszában egy élhető világ áll, amely a jelenkori és jövő generációk számára is egészséges életet biztosít, és amelyben a környezeti problémák is orvosolhatók.

Philip Zepter több mint két évtizede vezeti cégét; céltudatossága és kitartó munkája révén a Zepter egyre ambiciózusabb célokat tűzhet ki maga elé. Az innovatív szemlélet és a minőség a Zepter nemzetközi sikereinek záloga.

JÖVŐKÉPÜNK

Zepter csoport, egészségvédelem felsőfokon

A Zepter egészségmissziója számos országban van jelen az öt kontinensen. Évről évre milliók életminőségének javításán munkálkodunk. A Zepter világméretű egészségvédelmi kampánya kapcsán állandó oktatással, hozzáértő és tapasztalt tanácsadók új nemzedékével, minőségi fogyasztási cikkek előállításával és forgalmazásával, valamint különféle pénzügyi és biztosítási szolgáltatások elemzésével, összeállításával és értékesítésével foglalkozik.

A nemes gondolat Philip Zeptertől származik, aki rendkívül fontosnak tartja, hogy a Zepter-tanácsadók hosszú távon kötelezzék el magukat az egészséges életmód mellett, ezáltal teljesebbé tegyék az emberek életét, egyben egyre többet tudjanak meg az üzleti életről, és egyre magasabbra helyezzék a mércét saját maguk számára. Emberek milliói számára válik elérhetővé egy magasabb életminőség a Zepter termékek mindennapos használata, illetve a Zepter szolgáltatások igénybevétele révén. Közülük több százezren értek el üzleti és személyes sikert a Zepter egyedi karrier-rendszerében.

„A siker kulcsa a test és lélek egészséges összhangja. Ha egészségesek szeretnénk lenni, szabadjára kell engednünk szellemi és testi energiáinkat. Ez a fajta egész-ség a végső cél, a továbblépés feltétele. Nincsenek határok azok számára, akik ezt elérik.”
Philip Zepter

A ZEPTER KÖRNYEZETBARÁT TERMÉKEKKEL, KÖRNYEZETTUDATOSMÓDON KÍVÁN AZ EGÉSZSÉG, SZÉPSÉG ÉS A TELJESEBB ÉLET SZOLGÁLATÁBAN ÁLLNI.

ÜZLETEK, BEMUTATÓTERMEK

Üzletek több mint 40 országban

Bár a Zepter nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy termékeit elsősorban személyes találkozás során értékesítse, számos üzletet és bemutatótermet nyitott a világ nagyvárosainak exkluzív negyedeiben. Ilyen üzlet működik Athénban, Barcelonában, Belgrádban, Budapesten, Chicagóban, Monte-Carlóban, Moszkvában, Münchenben, Párizsban, Prágában, Vancouverben, Varsóban, Zágrábban és más városokban.

Termékeink és bemutatótermeink egyaránt a Zepter-filozófiát tükrözik: az egészség és az életminőség szolgálatát. Bemutatótermeinkbe lépve Ön is biztos lehet benne, hogy a vásárolt termék befektetés, amely révén látványosan javítja életminőségét és egészségi állapotát.

LÁTOGASSON EL HOZZÁNK ÉS TAPASZTALJA MEG A ZEPTER ÉLETÉRZÉST!

IRODÁK

Cégünk mind az öt kontinensen képviselteti magát.

A Zepter több mint 300 000 m2 irodával és bemutatóteremmel rendelkezik, impozáns irodaépületei 5 kontinensen a világ számos nagyvárosában megtalálhatók.

GYÁRAK

Zepter International – két évtized sikertörténete

Megalapításakor a cég központja az ausztriai Linz volt. A Zepter első gyára az olaszországi Milánóban található; ez az üzem állítja elő a Masterpiece főzőrendszert illetve a dekoratív asztali díszeket. A Masterpiece főzőrendszer egyedi, tartós minőséget képvisel világszerte, így a milánói Menfi Industria, amely évente több mint egymillió terméket állít elő, nemcsak bölcsője, de egyben központja is a Zepter világának.
1996-ban a Zepter az orvostechnikai készülékek piacára lépett: felvásárolta a svájci székhelyű Bioptron AG-t, ezzel a cég a fény terápia-szegmens meghatározó tényezőjévé vált.

Töretlen fejlődés
Mintegy másfél millió elégedett használó bizonyítja, hogy a Bioptron fényterápia rendszer a Zepter egyik legnépszerűbb és legismertebb terméke. A BIOPTRON fényt számos nemzetközileg elismert kórház és rehabilitációs intézet alkalmazza. A Bioptron AG-val egy időben a svájci Intercosmetica Neuchâtel SA is csatlakozott a Zepter Csoporthoz. A cég jelentős összeget fektetett a gyár megújításába illetve a kutatás-fejlesztésbe. Az új biotechnológiai laboratórium kulcsszerepet játszott a termékcsaládok kidolgozásában. A gyártási kapacitás a fejlesztések hatására mintegy kétszeresére nőtt, a hangsúlyt a minőségi kozmetikumok gyártására helyezték. A termékek minőségének, a képzett és elkötelezett Zepter értékesítői hálózatnak illetve a globálisan ismert márkának köszönhetően a Zepter kozmetikumok kedvező pozícióból rajtolhattak a kozmetikai piacon.
Ma az Intercosmetica Neuchâtel SA évente átlagosan ötmillió terméket állít elő; a Zepter Cosmetics, a Zepter egészségmisszójával összhangban minőségi termékeket kínál világszerte. A stratégiai befektetést követően a cég központja Svájcba költözött. A fejlődés nem állt meg; a cég továbbra is profiljába illő új piacokat és technológiákat keres.

NÉMETORSZÁGBAN, OLASZORSZÁGBAN ÉS SVÁJCBAN TALÁLHATÓ GYÁRAINK NAPONTA TÖBB SZÁZ HÁZTARTÁSI KÉSZÜLÉKET ÁLLÍTANAK ELŐ, AMELYEK AZ ÖN SZÉPSÉGÉT ÉS EGÉSZSÉGÉT SZOLGÁLJÁK.