Receptek

Pesto genovese pennével – ArtMix

Mai receptünkben egy könnyű és egészséges olaszos fogást mutatunk be, amelyet az ArtMix segítségével még egyszerűbben és gyorsabban elkészíthetsz:

Hozzávalók: 

  • 0,5 dl olívaolaj
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2-3 ek. pecorino juhsajt
  • 2-3 ek. parmezán sajt
  • 2 marék pirított fenyőmag
  • Egy csokor bazsalikom
  • 1-2 csipet só

Elkészítés:

  1. Szeleteld fel a pecorino sajtot és reszeld le a parmezánt.
  2. Töltsd a hozzávalókat – az olívaolajat, a fokhagymát, a pecorino sajtot, a parmezánt, a fenyőmagot, a bazsalikomot és a sót – a készülék tartályába.
  3. Illeszd a helyére a tartály fedelét.
  4. A forgótárcsás vezérlőgomb segítségével válaszd ki a manuális üzemmódot a készüléken, majd állítsd be az időt 30 mp-re, a sebességet 7000 ford. / percre, a hőmérsékletet pedig “OFF”-ra (főzés, melegítés nélküli keverés).
  5. A fenti beállításokkal keverd össze a hozzávalókat.
  6. A pesztót tésztával és némi friss zöldségdíszítéssel tálalhatod.

Jó étvágyat!

Hozzászólás beküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.