Online előadások

GÁLA PREZENTÁCIÓK

A Zepter Hungary facebook oldalán előre meghirdetett időpontban élő, online gála prezentációk keretében mutattuk be legújabb megoldásainkat.

Ha lemaradtál róla, vagy csak egyszerűen szeretnéd visszanézni, akkor az alábbi videókra kattintva megteheted.

A videókon bemutatott termékeket megrendelheted tanácsadóinknál országszerte, a webshopunkban (shop.zepter.hu), vagy telefonos forró drótunkon munkanapokon 9-13 óra között az alábbi telefonszámokon: +36 20 349 5979, +36 1 323 2426

 

Immunerősítés a Zepter megoldásaival

A Zepter Magyarország online Gála Prezentációjának keretében megismerheted azokat a megoldásainkat, amelyek a mindennapok során hatékonyan segítik az immunrendszered erősítését: – TherapyAir iOn, a tesztgyőztes légterápia – Bioptron fényterápia – Fullerén hiperpolarizációs lencse – Bioptron MedoLight – Bioptron MedoLight BluDoc – Tesla HyperLight szemüvegek.

 

Egészséges ételek és éltető levek csak könnyedén

A Zepter Magyarország online Gála Prezentációjában bemutatjuk az utóbbi időszak két slágertermékét nemcsak elméletben, hanem gyakorlatban is. Ismerd meg a More Juice Press lassú prést, amely sokkal több, mint egyszerű gyümölcscentrifuga és az ArtMix Premium Chef-et, amely forradalmasítja az egészséges ételek készítését.

 

A Zepter megoldásai alvás problémákra

A magyar lakosság több mint 30%-a alvás problémákkal küzd. Online prezentációnkban Pálffi Brigitta Medical brand igazgató és alvásterapeuta kalauzol minket a pihentető alvás világában és két komoly alvással kapcsolatos betegséget is górcső alá vesz. Ezt követően kettő Zepter termékkel ismerkedhetünk meg, melyek külön-külön és természetesen együttesen is hozzájárulnak ahhoz, hogy energikus nappalokban és pihentető éjszakákban legyen részünk.

 

Mi mindenre használhatjuk fel a kristálytiszta vizet?

Online prezentációnk fókuszába most a tiszta víz került. EdelWasser, AqueenaPro, TuttoSteamy és ZePresso. Ismerősen csengő nevek a Zeptert kedvelők körében, de mi a közös bennük? Mindegyik kapcsolódik a tiszta vízhez. Érdemes megnézni, hiszen a hallottak megváltoztathatják életedet.

Teljes körű takarítórendszer a szolgálatodban

Online Gála Prezentációnkban megadjuk a választ a következő kérdésre: “Lehet a takarítás egyszerű és élvezetes is?” A TuttoLuxo6SB teljes körű takarítórendszer használata esetén a válasz, minden kétséget kizáróan IGEN lesz.

 

 

Tesztgyőztes légterápiával a tiszta levegőért

Büszkén mutatjuk be a Zepter TherapyAir iOn légtisztító készülékét. A TherapyAir iOn megfelel a német gui-lab.de által támasztott követelményeknek, melyek feljogosítják a Zeptert az ezt tanúsító „A mikroorganizmusok számát hatékonyan csökkenti” („Reduziert effektiv Mikroorganizmen”) logó használatára. A készülék az alkalmazott szűrőkkel különösen hatékony a legapróbb részecskék, úgy mint a finom por, baktériumok, penészgombák és vírusok kiválasztásában. Az utóbbi csoportnál főleg az úgynevezett cseppfertőzés útján terjedő típusokat szűri ki (pl. SARS-CoV-2). LÉLEGEZZ SZABADON! Miért érnéd be kevesebbel, ha a családod, a szeretteid vagy ügyfeleid egészségének védelméről van szó? Válaszd a többszörös tesztgyőztes TherapyAir iOnt öt év jótállással, amely megnyugtató védelmet biztosít a levegőben terjedő mikroorganizmusokkal és vírusokkal szemben.

 

Hasznos időtöltést kívánunk!