Egészség

Ne hagyd, hogy az ünnepek nyomot hagyjanak a testeden!

Sokan már a januárt is fogyókúrával, koplalással kezdik, de neked nem kell szenvedéssel indítani az új évet.

3 egyszerű tippel átvészelheted az ünnepi időszakot, és tavasszal jó formába kerülhetsz erőlködés nélkül.

  1. Gondold végig előre, mit veszíthetsz! És azt is, hogy mit szeretnél megőrizni a gondosan karbantartott formádból. Ez vonatkozik az étrendedre, a mozgásra és a feltöltődésre is. A tudatos cselekvés mindig segít a helyes döntések meghozatalában és a kívánt eredmény elérésében.
  2. A célod legyen a fontos, ne a csábítás. Ha következetesen kitartasz az előző pontban kitűzött céljaid mellett, nem érhet baj. Csak következetesen!
  3. Néha állj rá a mérlegre… Legalább saját magaddal légy őszinte! Nem a világ vége, ha egyszer-egyszer teszel egy kis kivételt, és megeszel 1-2 szelet bejglit, vagy eggyel több adag töltött káposztát. Csak légy magadhoz őszinte – a következményeket illetően is.

Ha ezeket betartod, és megőrzöd a rendszeres mozgást az ünnepek alatt is, akkor tavasszal sem lehet gond, ugyanolyan jó formában leszel, mint ahogyan nekivágtál az ünnepi időszaknak. Ne feledd: ha a konditerem zárva is van az ünnepek alatt, attól még sétálni, túrázni, a szabadban futni szabad.

Ha pedig szeretnél az étkezéseden változtatni, és egészségesebb ételeket készítenél, nézz körül a Zepter konyhai felszerelései között! A Zepter edényekben zsiradék és víz hozzáadása nélkül tudsz főzni, így az elkészült ételben több vitamin marad és kevesebb zsírt fogyasztasz.

Termékeinket megvásárolhatod webshopunkban, illetve kipróbálhatod tanácsadóinknál és bemutatótermeinkben. Ha kérdésed van, írj nekünk.

Hozzászólás beküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.