Egészség

Különleges ajándékok nemcsak szerelmeseknek

Zepter Hyperlight szemüveg

A vizionált jövő jelenné vált abban a pillanatban, amikor a Zepter Hyperlight szemüveg prototípusa elkészült a Zepter cég Bioptron részlegének szakemberei és a tudósok szoros együttműködésével. Ennek a jövőnek – ma már több, mint egy éve -, a gyakorlatban is hasznát vesszük.

Az egyedülálló technológiával előállított szemüveglencsék kiszűrik és átalakítják a szemünk világát károsító ártalmas sugarakat – az UV-, és a kék fényt – olyan fénnyé, amely az emberi agy számára kíméletes, harmonizál a szemünk érzékelési spektrumával. A Zepter Hyperlight fullerén szemüveglencsék a fényt optimálisan strukturált kvantum hiperfénnyé változtatják, amely a látásra és az agyfunkciókra kedvezően hat, mivel hozzájárul a szervezetünk egészséges élettani napszaki ritmusának fenntartásához.

A Zepter Hyperlight mindennapi viselése akár napsütésben, zárt helyiségben, vagy rossz időjárási viszonyokban, illetve olvasáskor, monitor előtt ülve, azonnal érezhetően megváltoztatja a közérzetet. Segítségével csökken a stressz, javul a teljesítőképességünk, kiegyensúlyozottabbak leszünk, jobban érezzük magunkat a bőrünkben, strukturáltabban gondolkozunk.

A Zepter Hyperlight szemüvegek egyben öltöztetik is viselőjüket, többféle csúcsdizájn keret közül hamar megtalálhatjuk számunkra a stílusunknak, ízlésünknek megfelelőt.

Minden korosztályra gondol a Zepter, így a gyermekekre is. Széles palettáról választhat az, aki tenni akar önmagáért, az egészségéért, a szeretteiért.

Felnőtt Zepter HyperLight szemüvegeinket Valentin nap alkalmából, a VALENTIN30 kuponkóddal 30% kedvezménnyel vásárolhatod meg!

 

Parfüm

A legősibb érzékszervünk a szaglás. A legmélyebb érzelmeket, legmeghatározóbb élményeket, életeseményeket, emlékeket az illatok idézik elő.

A Zepter parfümőre a varázslatos provence-i tájat tarkító, dombok között illatozó, varázslatos, aromákban gazdag fűszereinek, növényeinek esszenciáit kifinomult ízléssel válogatva záratta igényes üvegcsébe.

A Luxury Overdose Parfümök luxus kategóriájú öltöztető esszenciákból lettek megalkotva, a parfüm, amely felejthetetlen emléket hagy maga után, hosszan tartó, karakteres és összetéveszthetetlen illata viselőjét különlegessé, magabiztossá varázsolja.

Ez a finom alkímia elbűvölő parfümöt tár fel, amely felszabadítja az ellenállhatatlan érzékiségét, amint megérinti a bőrt, és soha el nem hagyja azt!

A kimondottan nők számára alkotott Luxury Overdose Pluie D’osmanthe illatot a bergamot, a mandarin, a feketeribizli, az indiai davana, a reggeli harmat akkord, a jázmin, a rózsa, a mirha, a borostyán, a muszk és a pacsuli, a vanília, a tonkabab, az ámbra az oshmathus teszi különlegessé.

A férfiak és a nők számára egyaránt bátran viselhető Luxury Overdose Le Parfum fenséges illatot a sárga mandarin, a borostyánlevél, a rózsabors, a narancsvirág, a sambac jázmin, az ylang-ylang, az abszint, a pacsuli, a szantálfa, a pézsma, a vanília, és az ámbra alkotják.

A Luxury Overdose parfümjeink illata hosszú nyomot hagy a viselőjük után, felejthetetlen és állandó, pótolhatatlan hiányérzetet vált ki ott, ahol járt.

A Luxury Overdose parfümöket Valentin nap alkalmából, a VALENTIN30 kuponkóddal 30% kedvezménnyel vásárolhatod meg!

 

Kozmetikum

A Zepter kozmetikumok – Swissological, Philip, La Danza – svájci laboratóriumi tisztasággal, szakértéssel és odafigyeléssel készülnek.

A testápolás minden területére nyújt megoldást: akár problémás bőrre, akár hidratálásra lenne szükség –, olyan széles skálát ölel fel a kínálat, hogy nemtől és kortól függetlenül kedvünk, szükségünk szerint válogathatunk. A kiváló minőségű termékek egyik fő ismérve, a diszkrét, lágy, de mégis összetéveszthetetlen Zepter illat, amely tisztaság- és egészségérzetet ébreszt a használata alatt és után is, nem dominál, ezért a kedvenc parfümünk illatkibontakozását nem befolyásolja.

A bőrápoló termékcsalád alapanyagát a különféle növényi fehérjék és a svájci Alpokban frissen szedett bíbor kasvirág (echinacea) adja. Az innovatív technológiával készülő bőrápoló (Active Spa, és Philip for Men) termékek a természetes forrásból, illetve ökológiai gazdálkodásból származó aktív hatóanyagok egyedülállóan magas koncentrációját kínálják. A SwissoLogical kozmetikumainkhoz használt alapanyagok mindegyike a természet ajándéka, parabénmentesek, amelyek jótékony hatása nem csak láthatóak a bőrön, hanem annak vitalitásában is érezhetőek. A termékcsalád mindegyik eleme hatékonyan, azonnal látható módon fejti ki hatását a bőrben, miközben a legérzékenyebb bőrtípusok számára is megfelel.

A kozmetikumainkat Valentin nap alkalmából, a VALENTIN30 kuponkóddal 30% kedvezménnyel vásárolhatod meg!

Hozzászólás beküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.