30 éves a Bioptron

Irigyeltem azokat, akik Bioptront adhattak el

Urbán Edit, a szín megtestesítője, az életre született, minden körülmények között győzni képes kolléganő. Az, aki mindig tud kérdezni és érteni akarja a válaszokat. Az, aki szereti logika és célok mentén tervezni az életét. Editnek a siker az életerő elixírje. 1995 óta, azaz huszonhárom éve nem tud megállni, megalkudni és lelassulni itt a Zepternél.

Amikor azt kérdeztük tőle, hogy miért szereti eladni a Bioptront, akkor egyszerűen, csak annyit válaszolt, hogy mert egy ismert és garantáltan jó termék:

“Mivel olyan sokat értékesítettünk, és ezért olyan sok ember kezében van akár napi használatában Bioptron,  szinte nem is kell meggyőzni senkit arról, hogy működik és hasznos. Mindenkinek van legalább egy ismerőse, aki hallott már a Bioptronról.

Mivel saját magam és gyermekem gyógyítására is használom, ezért már rengeteg tapasztalattal rendelkezem. A kislányom már magának kapcsolja be és pontosan tudja mennyit, hova és mikor kell használni. Nem is beszélve arról a sok elégedett ügyfélről, akik szinte soha nem hagyják ki beszámolóikból, hogy éppen legutóbb mit sikerült a Bioptronnal meggyógyítani.

Vannak olyan történetek, élethelyzetek ahol nagyon súlyos sebeket, betegségeket gyógyítottak a Bioptron segítségével és vannak olyanok is, ahol a mindennapi egészségmegőrzés főszereplője a lámpa. Bár mindig azt mondjuk, hogy a Bioptron nem csodalámpa, de én mégis azt gondolom, hogy ez egy csoda.”

Emlékszel-e arra, amikor először adtál el Bioptront?

“Én inkább arról emlékeznék meg itt, hogy amikor még a mi üzletágunk számára nem volt elérhető, csak a medical kereskedők részére. Irigyeltük őket azért, hogy ilyen termékkel dolgozhatnak. A legsikeresebbek közé tartoztak. Egy olyan piacon adhattak el egy olyan terméket, amit mindenki meg akart venni. Amikor a Zepter döntése alapján, számunkra is elérhető lett, akkor úgy éreztem, hogy a legszerencsésebb vagyok, hogy én is kínálhatom, eljuttathatom az ügyfeleim részére. Igazi küldetésnek tekintem, mert nem egy orvostechnikai készüléket, hanem belépőjegyet értékesítek egy jobb minőségű egészségesebb élethez. Mert segítő kezet nyújthatok olyan egészségügyi problémákkal szenvedő embereknek, akiknek a mosolyát és örömét soha nem felejtem el, amikor meggyógyulnak. Ez az én sikerem mértékegysége.

Mit jelent nekem a Bioptron? Lehetőséget, biztonságot, küldetést, sikert, fenntarthatóságot, jövőt.”

 

1 hozzászólás

  1. Kantor Lajosne

    2018-06-30 at 07:13

    Pontosan tudom miről beszél. 2000-től öt éven keresztül ajánlottam ügyfeleimnek. Hittem és ma is vallom: a Bioptron lámpa minden családba szükséges lenne. Ez egy csoda. 74 évesen ma is használom, ajánlom mindenkinek.

Hozzászólás beküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.