Otthon

Hogyan védekezz az allergia és az asztma ellen otthon?

Napjaink népbetegsége az allergia, ami akár februártól októberig is elhúzódhat. Allergiának nevezzük azt a jelenséget, amikor a szervezet immunrendszere kórosan reagál általában ártalmatlan anyagokra – ún. allergénekre. Ezek leggyakrabban a poratka (pontosabban annak a széklete!), különböző pollenek, állati bőrdarabkák, élelmiszerek, rovarok csípése.

Milyen tüneteket vált ki az allergia?

Leggyakoribb jelenség a szénanátha és a csalánkiütés. Ezt követi a viszketés és a súlyosabb allergiás reakciók, mint vérnyomásesés, eszméletvesztés (!), vagy fulladás (anaphilaxis). Ezekben az esetekben haladéktalanul mentőt kell hívni a beteghez, mert orvosi segítség nélkül a beteg akár életét is vesztheti.

Hová vezet az allergia? Mi lesz később az allergiásokkal?

Az allergia nagymértékben hozzájárul a légúti megbetegedések, az asztma kialakulásához, ekcémához.

Hogyan előzd meg a bajt?

Sajnos a kinti levegő minőségét nem tudod befolyásolni, de az otthonodban biztosíthatod a szervezeted számára a legjobb minőségű levegőt. Képzeld el, hogy a svájci hegyvidék kristálytiszta levegőjét szívod be minden nap, és nem kell az allergia és az asztma miatt aggódnod legalább otthon…

A tiszta levegőt egy jó minőségű légtisztítóval állíthatod elő, de ügyelj arra, hogy valóban minőségi készüléket válassz!

A Zepter Therapy Air Ion technológiája minden lehetséges igényt kielégít, sőt egyes baktériumokat is elpusztít. Lássuk az 5 szűrőt és funkcióikat:

  1. Elektrosztatikus előszűrő: a por, a penész, a hajszálak, kisállatszőrök és hámsejtek kiszűrésére.
  2. Középszűrő: a finom port, az egy mikronnál nagyobb baktériumokat, a polleneket szűri, és védi a HEPA szűrőt.
  3. HEPA szűrő: Kiszűri a legkisebb porszemeket és a dohányfüstöt is, miközben az antibakteriális tiabendazol eltávolítja a mikroorganizmusokat és penészspórákat.
  4. Ezüst allergiapajzs: Az antiallergén szűrő ezüst, apatit és antibakteriális hatóanyagok keveréke, mely rendkívül hatékony a legionella ellen. Páfrányfenyő kivonatot tartalmaz.
  5. Aktív szénszűrő: Eltávolítja a kellemetlen szagokat, és az egészségre káros anyagokat.

Ez a forradalmi, ötszűrős technológia nagyjából 220.000 negatív iont generál köbcentiméterenként; ez a Föld legegészségesebb részeire jellemző ion-mennyiség.

 

Termékeinket megvásárolhatod webshopunkban, illetve kipróbálhatod tanácsadóinknál és bemutatótermeinkben. Ha kérdésed van, írj nekünk.

1 hozzászólás

  1. Pingback: Hogyan őrizd meg otthonod jó levegőjét? – Egészséges életért

Hozzászólás beküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.