Egészség

Goodbye influenza!

Évről évre, – egészen május közepéig – nagy kockázatnak vagyunk kitéve az akut felső légúti fertőzések miatt. Ez idő alatt szervezetünk legyengülhet, ezért többségünk megfázik vagy influenzás lesz.

A gyerekek vannak a legnagyobb veszélyben, hisz a kicsik immunrendszere még nincs teljes mértékben kifejlődve, illetve nagylétszámú közösségekben töltik a napjuk javarészét. A gyerekek több mint nyolcszor is megfázhatnak egy évben és  a vírusos felső légúti fertőzés a leggyakoribb betegség, az elsőszámú ok az orvos látogatáskor és az iskolai hiányzásokkor.

Az influenzát nagyon sokféle vírus okozhatja. Nehéz a védekezést jelentő vakcina összetételét meghatározni, mert minden évben más törzsek és más mutációk támadnak.

A megelőzés kulcsfontosságú: ha az oltás mellett döntünk, akkor is ki kell használni más természetes lehetőségeket!

Természetes védelem az egészségnek: Bioptron fényterápia és TherapyAir iOn légterápia

Használd a legjobb fényterápiát és légtisztítást az influenza szezon alatt, mert így kivédheted a megbetegedések akár több mint felét!

A Bioptron orvosi fénynek biostimuláns hatása van, aktiválja a fényre érzékeny belső sejtszerkezetet, növeli a sejtek metabolikus funkcióját, emellett támogatja a gyorsabb javulást és regenerálódás folyamatait az immunrendszerünkben. Szó szerint „hadrendbe” állítja a szervezet védelmében résztvevő sejtjeinket.

TIPP:
Használjunk Bioptron orvosi fényt (sárga alap lencse) 10 percig,
majd Bioptron kék fényt még 10 percig az orrüreg területén napi kétszer.

Biztonságos. Fájdalommentes. Egyszerű használat. Nincs mellékhatás. Klinikailag tesztelt és bizonyított.

A Bioptron (orvostechnikai eszköz) polarizált fény és a TherapyAir iOn légterápia pozitív hatásai:

  • A Bioptron fényterápia felgyorsítja a teljes felépüléshez vezető utat, segíti a szervezetet megküzdeni a jól ismert mellékhatásokkal (láz, bőr pirosodás, száraz torok, étvágytalanság, hányás, bedagadás, fájdalom, fáradság és kimerültség, hasmenés, fejfájás).
  • A TherapyAir iOn légterápia az 5 speciálisan kifejlesztett szűrőjével amellett, hogy eltávolítja a szennyezést a levegőből. eltávolítja a baktériumokat és vírusokat, így akár megakadályozhatja az influenza tovább terjedését.
  • A TherapyAir iOn légterápia minden 1 cm3 tisztított levegőt 300 000 negatív ionnal gazdagít.

Ne fejeltsd el bekapcsolni a TherapyAir iOn készüléked éjjel és nappal!

Ints búcsút az influenzának a Bioptronnal és a TherapyAir iOn légterápiával! Válaszd a természetes, biztonságos fényterápiát a Bioptront megelőzésképpen és gyógyításként az egész családnak!

Termékeinket megvásárolhatod webshopunkban, illetve kipróbálhatod tanácsadóinknál és bemutatótermeinkben. Ha kérdésed van, írj nekünk.

Hozzászólás beküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.