Konyha

Csokoládéfagylalt

Hozzávalók:

  • 15 dkg étcsokoládé
  • 3 db tojás
  • 2,5 dl tejszín
  • 2,5 dl tej
  • cukor
  • rum

Elkészítés:

A MixSy univerzális darálójával a csokoládét apróra őröljük. A tejszínt és a tejet a mérőhengerbe tesszük és a habverővel kemény habbá verjük. A tejnek nagyon hidegnek kell lennie, ezért felhasználás előtt tegyük mélyhűtőbe! A tejszínt és a csokoládét összekeverjük, hozzáadjuk a cukorral és rummal kikevert tojásokat, és lefagyasztjuk.

1 hozzászólás

  1. Temesváriné Jutka

    2016-11-29 at 20:55

    köszönöm a kedves figyelmességeteket! mivel törzs vásárló vagyok, ezért is szeretnék köszönetet mondani a sok szép és bizony jó edényekért, amit vásároltam! vásáoltam már a családtagoknak is! nagyon hasznos!.. és a mostani “reklámot ” is köszönöm! hasznosnak találtam a káposztát, a csoki fagyit is! Budapest, 2016.november 29. ( a honlapomat sajnos nemtudom )

Hozzászólás beküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.