Club Live 100 – Élj 100 évig! klub

Már online is lehetőség nyílik új klubtagok meghívására!

A Zepter 2016-ban indította útjára a Club Live 100 – Élj 100 évig! névre hallgató programját, melyhez már több, mint 50 ezer olyan klubtagunk csatlakozott, akik számára fontos az egészségtudatos életmód és tudnak azonosulni a Zepter misszójával, az Élj jobban! Élj hosszabban! szlogen mögött meghúzódó küldetésünkkel.

A klubtagjaink a csatlakozás első pillanatától élvezhetik a klubtagoknak járó kedvezményeket, és ezáltal azonnal PL1 (Privilege Level 1) jogosultsági szinthez tartozó áron tudnak termékeket vásárolni a tanácsadóinkon keresztül, a bemutatótermünkben és a shop.zepter.hu oldalon is.

Azonban minden klubtagunk, aki sikeresen hív meg új klubtagokat a programunkba további előnyökre is jogosult. A sikeresen meghívott klubtagok számától függően egyre növekvő kedvezményeket érhet el (PL2, PL3). Sőt, klubtagjaink az általuk sikeresen meghívott klubtagok első rendelései után akár 4% hűségkedvezményre is jogosultak. Ezek a hűségkedvezmények akár egy éven keresztül gyűjthetők, majd egy új megrendelés klubtag árából levonhatók.

Jelenleg már egy új klubtag sikeres meghívásával (ajánlásával) jogosulttá válhatsz az alapkedvezmény duplájára (PL2), míg 10 új klubtag sikeres meghívásával a PL3 kedvezményes ár alkalmazására.

Az ajánlás legmodernebb és legegyszerűbb módja az online ajánlás (meghívás), melyet minden regisztrált e-mal címmel rendelkező klubtagunk használhat.

Az alábbi linkre kattintva részletesen megismerheti az online klubtag ajánlás menetét:

Club Live 100 – Élj 100 évig! ajánlás menete

 

Különleges lehetőség!

Minden meglévő klubtagunkat ezúton is invitálunk, hogy vegyen részt a 2020. július 31-ig tartó nyereményjátékunkban a www.szeretemazeptert.hu oldalon, ahol néhány egyszerű kérdés megválaszolásával bekerülhetnek a sorsolásba, ahol több, mint másfél millió forint értékben fogunk exkluzív Philip Zepter karórákat kisorsolni.

Ráadásul, minden online úton meghívott új klubtagunk a regisztrációjakor egyetlen gombnyomással kérheti, hogy szintén bekerüljön az augusztusi sorsolásba és esélyt kapjon egy meseszép karóra megnyerésére.

Az egészség a legnagyobb kincs!

Mindannyian ismerjük ezt a mondást, sőt a többségünk teljesen egyet is ért vele. Ezzel együtt számtalan felmérésből az derül ki, hogy a legtöbben csak akkor kezdenek el az egészségükkel komolyan foglalkozni, ha valamilyen betegség már hatalmába kerítette őket.

Klubtagjaink az ország számos területén részt vehetnek ABI BOSO szív- és érrendszeri szűrővizsgálaton. A vizsgálatot a jelenleg elérhető egyik legmodernebb eszközzel végzik az erre specializálódott egészségügyi szakemberek. A fájdalommentes és gyors vizsgálatot követően a szakorvosok által is hitelesnek elfogadott mérési eredményt átadjuk Neked, amivel az egészségestől eltérő paraméterek esetén egészségügyi ellátóhelyre jelentkezhetsz be további vizsgálatok mielőbbi kezdeményezése érdekében. A vizsgálat nagyon népszerű, és az egészségügyi magánrendeléseken átlagosan 13-15 ezer forint közötti áron érhető el, melyet azonban a vizsgálatot végző egészségügyi szolgáltatóval történt együttműködésnek köszönhetően kedvezményes regisztrációs díjért vehetsz igénybe.

Kedves Klubtagunk! Szeretnénk újra kihangsúlyozni, hogy a szív- és érrendszeri betegségek megelőzését szolgáló vizsgálatot nemcsak Te veheted igénybe, hanem az általad sikeresen meghívott klubtagok is! Ne felejtsük el, hogy kapni jó, de adni még jobb!

 

Játssz velünk és hívd meg barátaidat, ismerőseidet, és élvezzétek mindannyian a legjobb ajánlatainkat, a hihetetlen bónuszokat és a csak klubtagoknak szóló előnyöket!