Szerviz hírek

A személyes ügyintézés és áruátvétel a Zepter szervizben szünetel

Tekintettel a kialakult járványügyi helyzetre, a szerviz szolgáltatás fenntartása, valamint az Önök és munkatársaink egészségének megóvása érdekében, a szervizben a személyes ügyintézést felfüggesztjük, és a szerviz működését a személyes fizikai kapcsolatokat a minimumra csökkentve végezzük.

Bár a személyes ügyintézésre nincs mód, telefonon és e-mailben továbbra is az Önök rendelkezésére állunk és továbbra is biztosítjuk az Önök által megszokott szerviz szolgáltatásokat, melyet segítve futárszolgálatunk biztosítja a termékek szállítását.

Kérjük, termékét juttassa el hozzánk postai úton, vagy írjon a szerviz@zepter.hu e-mail címre, hogy a szállítást megszervezhessük. Ennek részleteiről, illetve a szerviz ügyintézés megváltozott módjáról itt közzétett tájékoztatóban olvashat.

Egyúttal szeretnénk tájékoztatni, hogy bár a szerviz a lehetőségekhez mérten megfelelő készlettel készült fel a következő időszakra, a kialakult helyzet miatt a készletek ismételt feltöltése elhúzódhat, ami a javítási idő meghosszabbodását eredményezheti.

Kérjük, hogy saját maguk és munkatársaink biztonsága érdekében, szerviz ügyeiket otthonuk biztonságából intézzék.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük és kérjük, hogy vigyázzanak magukra Önök is!

Hozzászólás beküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.